polyu咁多淫賤狗男女既?

1001 回覆
720 Like 65 Dislike
出多啲街先講嘢啦
依家邊有人釘一邊㗎老MK
左型右gay都唔識?
你就係kam撚?
Poly轉出臭雞 不服來辯駁
邊到有圖
成日話攬炒攬炒
得罪講句,事主有炒咩?
似係"既得利益者"因為今次群情兇湧而覺得驚多d喎
(畢竟睇番thread,大部份想幫女仔講野/講唔應該咁爆出嚟既人,好多都係女仔)

今次呢件事講到尾都係事主分享傷痛,但條女/第三者唔係咁仆街,呢個所謂"公審"都唔會咁有效。所對地,如果事主本身好仆街既,佢咁樣"分享"完,第二日比人屌撚到仆街啦

Btw,如果因為呢單野,而唔敢同事主拍拖既,本身都係高危人士啦
睇你肯唔肯做狗公 面皮夠厚唔照鏡咪搵到食
侮辱性極強
即係一d雄性力量都無。希望有扑到。如果無就真係一廂情願
所謂男朋友只係姊妹/兄弟/兵/提款機。大陸術語就男閨蜜
群爺想屌你多啲
佢咁都剩係叫分享傷痛? 佢擺明係想發洩加想網上公審人
但傷敵一千自損八百, 呢度已經大把人笑佢, 你覺得以後成個世界就無D咁既人?

就例如有個女仔以前會因為ex 同friend 出去玩唔陪佢就cap圖放晒對話放上網來"分享傷感", 一定有人溝佢之前都會因為咁而諗清楚
臭西流出未
知你又唔爆?你呢啲仆街講你就叻
Beta男個類既笑?唔好傻啦
一來普遍既所謂笑,係晌非番工/番學時段(即po既原始時間)
就算係呢個po既中風段風向都逆轉左啦
同埋我又想問啦,琴日某類笑男主既po都好多正皮架,點解今日變哂負皮居多既?

第二,如果事主抵笑
咁點解thread既風向可以差咁遠?

第三,個類咩對事主beta男既恥笑,得罪講句,有beta男/aphla男concept諗野既人,仲值得恥笑啦

off topic
最尾既最尾,你似乎好努力既嘗試地講到,男主角係呢次"disclosure"事件係受害者喎。得罪講句,你係驚緊d咩呀?
一定帶綠帽咩
正常分手唔得嘅咩
就算價高者得 都應該同人地好好講再見 過下冷河先。

未結婚 見一個 愛一個 其實唔係問題

問題係要俾番基本尊重人

出軌 無縫接軌 真係好無道德
又一隻臭G叫nat
我唔知你點定義為受害者? 佢disclouse 與否佢本身已經因為女朋友出軌係受害者, 只係佢再放上網無錯佢可以俾人知佢係俾人出賣, 而家條氣好唔撚順, 佢先係受害者等對狗男女唔好再害人,
但對佢走出傷痛或者對學習自癒有咩幫助, 當然你會話見到有人支持會好過D, 以前我地都會搵朋友傾訴想人安慰支持, 但搵陌生人安慰認同會令到佢有咩成長, 下次唔開心又上網叫春求安慰?
但佢既行為係我角度係超出左想搵人安慰, 佢同俾人飛走去貼人大字報無分別, 我唔知原來宜家俾人飛之後上網咁唱人係"好正常"
當然我既角度同你唔同, 但你似乎暗示我係別有用心咁講我諗你諗多左
佢敢就唔洗上ig叫春啦
人地poly嘢關你件清水灣垃圾咩事
死返去溫書啦

準備比人拉
有咁難理解咩 去非洲團前已出軌 翻黎block加分手男事主想問咩事 點知係poly仔聽電話 仲要大大聲講係食你條女 吹咩成件事咪個女仔搵左個更低能既男人出軌 跟住前任咪公開曬d野 完
如果呢隊男女唔咁串 低調冷處理 咩事都冇 分手兩個禮拜post新仔係public 仲要新仔咁串 抵比人圍插啦

其實感情對錯係難分 純出軌 夠低調 真係算數無野 但呢單野係個現任男友串柒柒 人格有問題先出事 即係抵死啦
其實果對情侶只要冷處理 唔出聲 唔post public 過半年再post 無問題架
係衰在條仔串 條女又揚 抵比人屌啦
男方朋友助攻 仲教埋人點做人 好撚威喎
男主洗撚同佢講咁多嘢咩?
仲要講唔好意思
等條柒頭打完佢篇偉倫,就咁覆個「😂」咪得,對家實嬲到手震
男方阿哥+佢朋友係咪狗黎?
講野d口吻同警犬一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞