動漫節cos hitler 成功揚威國際

95 回覆
9 Like 19 Dislike
美國歐洲班woke撚日日拎住本毛語錄崇拜馬克思毛澤東搞集體主義食大鑊飯我都冇譴責人啦
以為太監去到清朝已經冇晒
原來依家咁多黃皮太監
永遠都淨係諗點樣討好人,畫面要靚
但只要係白皮人做,安慰自己文化唔同姐,人地真性情
建議send nazi meme 上去
果然中国人骨子裡都係鍾意祟拜權威,見疑即報 😁👍
做得好😁👍
點解啲人扮金正恩就無人鬧?
佢殺得人少咩?
去德國講啦人肉錄音機
認同cosplay 無問題,但巴人係抵撚死,唔好攞埋嚟一齊講,2 樣野嚟,猶太人自己小氣唔等於巴人唔抵死
邊度見到的
約旦河西岸點樣抵死法

人哋冇玩恐襲廿幾年

當年有願意簽兩國方案
佢地主人美國權貴猶狗
無出聲屌
班奴隸邊會有意見
係香港都要含賤種猶狗撚勁有國際視野
唔好將自己嘅玻璃心移植去人哋身上🙏🏻
佢地一樣支持哈馬斯
玩玩玩咁好玩建議你cos 721 白衣人
唔好真係打人就0k
以色列出聲
連登一眾精神以色列人撐邊邊
何以見得

師兄刨下歷史

以前冇哈馬斯,得巴勒斯坦解放運動同以色列打,結果打到80年代收皮開始投降支持兩國方案,以色列創造咗哈馬斯出嚟制行巴解,巴解同埋哈馬斯的對呀

你話巴解支持哈馬斯等於話Nazi支持共產黨一鳩樣
連登仔真係奇怪,長期龍門任搬
平時講南京大屠殺,就係度恥笑話抵死

而家有人cos hitler,就話做人要有道德
唔可以拎呢d事講笑
笑左 香港人計既話日軍仲應該禁啦
依加以色列殺咁多人, 仲夠擔出聲做扮受害者?
驚閪呀? 收皮啦以色列
最緊要有個道德高地你識乜嘢?咁先係香港精神啊
真心你cosplay白衣人我冇所謂,呢個係你嘅自由

我唔like但係我唔會出嚟搞鳩你,呢個就係我認為嘅社會言論自由

我唔鍾意我可以不滿,但係我唔會禁止你咁做

如果他日你執權,有人cosplay 白衣人或者紅衛兵你走去拉佢哋坐監你就等於做緊而家今日共產黨做緊嘢
一邊同突厥斯坦集中營強國做生意一邊譴責holocaust

用返以色列總理嗰句,等於kfc叫人保護雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞