動漫節cos hitler 成功揚威國際

95 回覆
9 Like 19 Dislike
如果有人cosplay警察速龍
我會唔想見到
我會覺得佢破壞氣氛
我會覺得好唔舒服
我會覺得呢個人係psychopath

但同時我尊重佢有cosplay任何嘢嘅自由
唔覺得要禁要罰
收聲啦以狗
唔想知你講咩
以色列人80年前嗰班就Victim

今日嗰班已經做緊Nazi,只係未去到Holocaust,邊有資格Victim card

cosplay玩下就唔係真係推動種族滅絕我唔覺有咩問題

鬼佬攞嚟玩扮毛澤東紅衛兵唔通我又要譴責???

鬼佬扮金正恩唔通我又要譴責??

我唔明點解得猶太人可以高級個所有種族唯獨是納粹係禁忌???

911可以笑,廣島長崎核爆可以笑,titanic可以笑,毛澤東搞大饑荒政治迫害殺過千萬人就可以笑

你猶太人畀人殺六百萬人做唔笑得

以色列日日喺約旦河西岸鎮壓侵略吞拼相對和平嘅巴人咪又係種族迫害
其實都講得岩
連登仔成日話中國逼害新疆人,然後見到人cos習大大又會識笑
其實都講得岩
連登仔成日話中國逼害新疆人,然後見到人cos習大大又會識笑
元首
日皇裕仁
icon放大d
唔關自我閹割事
係你講就聲大大自己點威,做就縮返入老母閪
2024年用炸彈炸集中營槍殺小朋友行為同哈馬師冇分別嘅政權仲想攞返100年前自己祖先畀人逼佢做victim card指點江山,人唔笑狗都吠

我理解喺中東畀班穆斯林生番圍住,要用非常手段有陣時係冇辦法,但係講撚到自己好似聖人受害者咁就有啲肉酸
咪又係欺善怕惡

投資家銀行家巴結番猶太人討好佢哋,為咗搵著數埋堆啫唔通為公義咩

佢話要買起趕盡殺絕校園支持巴勒斯坦人嗰班學生只不過係做政治表中想討好猶太人,由頭到尾都唔撚係為咩公義出發

真係咁撚正義佢自己做嗰行咁多資金,記得唔好幫俄羅斯中國洗錢喎
咪又係恐怖組織
明明醜化緊唔明班以狗咁大反應做乜
喺外國嘅香港人係咪會好危險?
動漫節個𡃁仔頂多衰戇鳩cosplay hitler冇任何實際傷害,佢現實冇軍隊,冇經濟能力,冇國際地位,簡單啲講對個社會同世界0影響

中共搞東突厥斯坦集中營種族滅絕維吾爾族人以色列重要同佢繼續做生意來往呢啲嘢真係實際出力支持Holocaust啦

以色列外交部解釋下點解中共喺突厥斯坦搞集中營有咩意見先啦

口靚仔cosplay笑鳩你就大做文章,真係主權國家有軍隊搞緊有規模嘅種族滅絕就睇唔到繼續做生意

樓下買餸個阿嬸講嘢都有牙力過你以色列
調返轉咁諗假如真係有猶太人大屠殺嘅倖存者見到呢單新聞出嚟譴責個靚仔我又覺得冇問題,因為人哋當事人有資格

所以不嬲見到大陸老一輩或者韓國人屌鳩日本南京大屠殺慰安婦問題我都唔會批評佢哋因為佢哋真係有資格講經歷過呢段歷史

但係為咗道德高地出嚟週圍屌人,但係對其他問題視而不見純粹西瓜靠大邊嗰啲真係好撚嘔心
如果cosplay目的唔係英雄化佢或者jusrify佢嘅暴行嘅話
我覺得冇乜問題
唔通做戲都唔俾人飾演希特拉咩
呢條撚樣
應該以後入唔到歐洲
以色列領事館到未公開講下點解中國搞集中營都繼續同佢做生意啦

欺善怕惡啫
中國香港人扮野,使你班歐豬同意
人類公認最黑暗歷史之一拎黎開玩笑就預左俾人屌
cosplay果個係香港人你話唔關事
咁屌你果個係猶太人喎宜家又唔關事?
所以佢咪話你有你屌我有我繼續cosplay唔care囉

你有你譴責嘅自由我亦有我繼續玩嘅自由

我覺得冇問題喎

等於以色列都有權一邊譴責世人用納粹嚟講笑,同時佢一邊同有份參與現代東突厥斯坦集中營種族滅絕嘅中國做生意資金來往

我都冇譴責以色列啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞