就算拎到10面金牌,今時今日都唔會再有任何感覺。

135 回覆
374 Like 199 Dislike
樓主係未弱智? 真手足一早移民英國,支持緊英國運動員。
比賽會睇 頒獎一律唔睇
無理你年齡係年中青喎
係笑柒你個廢老老鼠腦袋咋喎

"咁有骨氣又唔走xxxx" 其實呢D tone 唔止2019 , 2014 之前一早有
一早比人破解晒, 講左咁多年
你仲係咁講, 只證明到你自己露底(1)

露底(2) 就係你屌你獨醒, 其實你都係獨醒撚
連續幾個post屌D不滿撚繼續留港
你又知回緊post既我係邊?

幾個回覆頭一段覆完我幾句
之後一段就係發拽自己情緒
見到D人唔走係度屌屌屌, 見到D人淨係識上網, 現實唔敢屌
之後好嬲好嬲好嬲好嬲

放鬆下啦笑死
真,仲話咩pizza加波蘿
破解啲乜鳩?
屌你打機呀?
走咗就得啦,香港野唔撚關你事啦
你係香港嘅話全家死就得喇

你都唔撚係香港人我洗撚同你講
好嬲好嬲好嬲
嘩, 死廢老唔夠人講, 即刻SET門檻
講下野都要資格呀?

我買左張家朗嬴, 買港隊嬴
有參與賽事 咁有無quali討論呀大師?

記住係你quote我reply 亂入狂屌先
你講我講野, 而家又話你洗撚同我講
你係唔係思覺失調呀死廢老

又派錢啦, 張家朗花劍嬴金牌有6倍賠率
https://lih.kg/3749867
嬲呀,乜唔嬲
俾個弱智黃絲賤種煩住緊係嬲
不過OK喇
而家知你都唔係香港人,我唔撚洗同你嗲
不過我欣賞你嘅,唔鐘意香港真係走,唔好猶豫
唔洗晒大家時間,晒政府錢去養住班乞米賤種放火黃絲

不過你失憶就拉返上去睇,係你quote我先
就算係我quote 你,屌你就屌你囉,洗撚俾面你?
何況係連登
宜家好撚多人鍾意扮獨醒撚,但現實就相反,咁諗就啱㗎喇
想香港贏
但諗真D贏左又點
關我撚事咩
你話贏左可以全香港放假一日咁撚樣我就想佢贏多d
放假咪之後加倍補返嗮啲工作量,

隨咗一少既得利益者,再多金牌對絕對香港多數嘅平民百姓都唔會改善到生活同前景。
有d蠢撚成日話要加左d運動員資源
人口少,自然出唔到好多神人,加多幾多十億都係咁架啦
香港向大陸買奧運轉播權但唔公開用幾錢買
同上
仲要俾600萬個兩個劍擊冠軍,on9到。唔係奧運,幾何有人會睇劍擊?
你開多100 個post 我都唔會有感覺
同以前啲香港人一樣,政治關我撚事,我訴求就係返工,揾夠走人

但有班仆街又屌人港豬
你好型 好charm 想幫你含
好撚型呀你 濕撚晒
仲要賺夠先閃 應該而家就即刻躝啦廢柴 有料去到邊度都賺到㗎啦
我諗樓主都係想多D 人去 care 下佢既唔 care 遮 ...
老實 ... 唔 care 就 post 都唔出啦 ...
足球好睇就因為唔會見到班中國人喺度也文也武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞