就算拎到10面金牌,今時今日都唔會再有任何感覺。

135 回覆
374 Like 199 Dislike
骨子裡都係鬥
樓豬好型
呢啲人黃撚到上腦
日日谷鳩住道氣好嬲好嬲
人地為個香港運動員攞金牌佢又唔抵得
係都要提下2019
藍絲藍絲
戇鳩唔撚buy你咪唔撚buy你
我理撚得你咩絲
你地最撚鐘意講,咩唔撚鐘意就quit,咁你咪quit香港囉,無人留你記住唔撚好回流就得喇

走你又走唔撚到,留係度日日係間公屋入面叫春問政府幾時派消費券,日日踩港又唔撚見你地剪鳩爛passport同身份證,淨係識上連登係度打飛機,行出街唱光輝歲月你都未撚敢啦柒頭,走啦
你閃去邊都係地底泥架啦, 其實你出世係邊對世界都無乜關係
自己冇智慧又唔抵得人獨醒
仲話要block人
屌你老母你都係死撚左佢算啦

人工+ $40000 就有感覺
其實唔係 無論運動員定係歌手 可以成功都唔係佢自己完全一己之力 背後都有好多團隊一齊打造

運動員亦都係需要社會資源去幫助 好難完全靠自己 代表返自己地方好合理
何詩培呢
樓主型到癲
唔係喎
96年好有感覺
真香港人拎牌會有感覺

個讀黨校撐政府嘅藍絲拎金牌關我撚事

不過放心啦

星期二黃鎮廷杜凱琹拎銅牌嘅時候

你就會見識到班人有幾雙重標準

到時個氣氛應該變返同樓主一樣,奧運攞牌關我咩事,都幾肯定啲咩 KOL youtuber 提都唔撚會黃鎮廷杜凱琹兩個名
美國韓國大把平民一邊打工一邊備戰,出到去仲拎埋牌。係香港呢度個生活消費指數高,仲要靠總會記分先畀你參賽。
認同
今時今日真係香港既事關我撚事
大把非洲黑人走去幫美國佬/歐洲佬跑步啦
最撚on9就係呢啲人,以為個世界圍住你轉你睇唔睇關人撚事
d人好撚顛,無感覺又開post
無感覺就直接ignore la.
唔係藍絲 即係自認廢老囉

學埋d 廢老tone 講骨氣
「你係咁有骨氣, 就XXXX」
用得呢種tone 預左比人插係廢老啦
飲東江水就係中國人, 食邊度米就係邊度人
咁有骨氣唔好飲東江水
goodest logic, 笑撚死
香港地大把人訴求係返工
完全唔睇比賽好正常姐
你理得我老中青?
你呢個比喻已經露晒底
我都唔撚知用咩tone同件事嘅本質有咩關係
讀得書少就唔好衝出嚟柒

我就算俾你話我廢老,都改變唔到你係中國人嘅事實喎
你一邊屌,一邊忍,唔大壓力咩?點解唔走?
見住中國香港運動員攞獎牌又谷鳩住
得罪講句你呢啲連自己民族身份都唾棄嘅廢鳩,去到邊度都唔會有地方想收容你
因為你呢啲仆街冚家鏟反轉豬肚就係屎
人都未識做,學人做獨醒撚
無興趣再理呢班中國香代表
嘩師兄咁撚清高,獨到
得唔得架?
好撚煩啊,屌你老母 開撚夠呢啲post出嚟未啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞