[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》「62」召喚圖板十點五週年快樂

213 回覆
1 Like 1 Dislike
要等抽到嘅巴打實測下吸爆咗攻之後覺醒
仲會唔會繼續加攻
如果會嘅話其實好勁計埋有多一個能力
營運又靜雞雞出新攻魂

十抽中咗呢隻, 請問佢點解值10分? thanks
攻低都可以用魂, 用熟練整返靚條數
道具生成但冇吸塵機先係硬傷
勁咪值10分
攻守兼備超級吸塵機喎
仲有ae自動回血,tp就血block
搭個item生成
連回血位血牆位都唔駛
入1buff 1生成就玩得
Last放隻移位/毒/防呪/高反/血炮/共鳴柱想點就點
或1隊入2隻都仲得

10抽中大獎
慣例負皮先
試左係無問題
吸飽先變身係會多左max150基攻

發生咩事 今次新fuck做咩會咁簡單
係唔係上兩次新塔太難運營唔好意思
主角先係大奬吧

[エリア・フェーズ移動速攻]敵全体に3ターンの間回復、復活シールを付与&いずれかの敵を6回選択して闇属性攻撃力×90倍ダメージ

想問吓呢隻值唔值得換? 佢招技 復活シール 好似冇其他棋有?
有多sc 都建議換晒d 合作sc 棋,因為好少復刻由其呢d 咁冷門作品
你覺得主角勁係邊?
蝴蝶早排覺醒左tp有復活貼紙
編號4700
而家d關唔想你復活會直接出收屍炮
應該都唔係太有用?
有冇公會可以加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞