[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》「62」召喚圖板十點五週年快樂

199 回覆
1 Like 1 Dislike
睇過兩集動畫
好似講d人d負能量定乜會搞到人體自燃再變d怪出黎
班主角咪稱之為消防員去救火,實則係去打尻d火怪

《炎炎消防隊》故事描述,人會突然起火燃燒,變成火炎怪物「焰人」作亂,這是神秘的人體自燃現象。第八特殊消防隊的新隊員森羅日下部從小就很崇拜英雄,但由於母親從前在一次意外中身亡時,他卻露出了生硬的笑容,而被人稱為「惡魔」。之後,他還得到了「第三世代」控制火焰的能力。為了找出母親和弟弟身亡的真相,森羅加入了特殊消防隊,將會打倒「焰人」,追尋這個現象的謎團。
唔該晒 有iCloud
唔知120hz玩圖板有冇爽d?
隻game根本無造到有咁高fps
唔好諗太多

冇諗過呢個根本既問題
新合作無人提。。。
唔係幾信炎炎係大家投出嚟
套嘢係唔係好多人鍾意
人氣唔差既 但真係好小眾
利申有份投票比佢 今次一定會課
部超級攻守兼備吸塵機勁呀
新門都勁既 又係稀有既樂觀盾
但可惜既係type同封頂位都同紅華重疊咗
新門咪就係部超級吸塵機
識飛全體吸lv3
主動over80%血全擋樂觀盾,3圈250倍防復活破AT炮(打boss=1000倍)
Tp拆反射反擊星星,火ae中20血block
樓上太樂觀
最重點唔會抽中
咩都睇唔到
不嬲都係探討下個理論值可以點用有幾好用
純9up
呢度討論區丫麻,唔係實驗區
合作開始到時棄咗呢個post開新post
千祈唔好急住升ios 18,未知升完開唔開到驚
#200都未到就要棄po
新fuck好似無人討論 嚟開個頭先

第一層無腦過唔討論

第二層要用有貫通既高反隔山打牛 一次就可以反一條血

第三層個樂觀盾非常奇怪 佢唔完全係尚文果種到傷害上限就會封頂
原理未知 但實測只要1.5倍增傷+永寿嘉福/明日香就可以秒到 倍攻都唔使

第四層尚文+天狗 尚文TPS增傷然後天狗滿等共鳴柱灌入去就係一條血
王所有炮都可以靠樂觀盾坦 另外王普攻唔可以食 所以櫻姬鎖箭頭/無敵都好有用
幫大家測試咗 ios18冇問題
仲有game mode

今朝都試咗,原本想同大家講,但趕住番工
覺得差唔多有合作番黎望下po, 點知圖都無,真係要執
重要連技能料都未開始放出嚟
營運都知仲衰過通渠王 唔搞咁多野了
通常都係活動前早一日先update圖鑑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞