巴黎真係好浪漫 各國係條河到出場

180 回覆
92 Like 181 Dislike
可以熄電視,簡直係歷屆最失敗的奧運開幕禮!
點解可以夜晚八九點都唔識天黑
全世界都知法國佬有幾撚cheap
c’est soir magnifique dans le pluie
罰企4個鐘
兼淋雨
覺得d運動員坐船出黎,好似觀光咁,佢地真係好開心
之前的開幕,個個乖乖咁行出黎,微笑揮手。但今次見到佢地遊船河,真係好享受。
開幕主要是歡迎運動員,法國這方面做到野
一件時裝衫搵唔同人著效果都唔同啦,冇料就係東施效颦。

依家嘅香港點會做到咁大型與民同樂,又融入同展現時尚、文化古蹟。同埋有咁嘅膽色先講啦,封閉社會做到do you hear the people sing?文化沙漠就係
請樓主pin,依樣唔係單係靠條河做到㗎,個氣氛第一次見
Je suis français aw putain
悶到仆街
其實好垃圾
真心

我講緊今晚
少人到咁又分散曬有咩氣氛
爬龍舟仲有氣氛過佢
法國狗都奶?
08 年,睇完北京奧運.個個爭著認自己中國人.
而家連中國人都唔想認自己中國人.
奧運真係轉戾點.
講真,上個禮拜喺法國返嚟,法國因為奧運做咗好多準備所以環境好好,一條街有10架警車,一啲都唔臭,仲要乾淨過香港基本上每日都會洗地,我住市區治安好到爆
反而我覺得好悶
依啲咪冇氣氛囉,所以人哋搞係唔同啲

覺得表演悶果班肯定係平時去開屯門公園睇娜娜跳老舞
因為XG好多榮譽XX人
左膠表演
根本就係想搞返條河好耐 而家就出師有名洗咁多錢去搞
今次開幕dancer嗰啲冇好過屯門娜娜少少咋喎有啲團體嘅動作淨係整齊都做唔到。
全部都係樣衰肥西或者奇怪男人。
表演勁鬆散每個地方做緊唔同嘅嘢,你諗下現場觀眾睇到啲乜。
大陸個次奧運真係最top
兩大場館變晒地標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞