【Ciao ESR & Fiori】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXIX

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
其實我覺得現時點,無論踢8號10號都係芝腸有貨d
Fab 狗又刷流量
長毛
felix踢到屎一樣
達咁都救到寫個服字
鏟定個頭準備入伍打仗姐
芝腸上季都有勁過
不過都係太瘦削太多傷

ESR就完全垃圾,落場又hea,唔賣就on9
好多人仲回味緊左翼果段日子,路維其實當時最抵讚既係良好既意識同態度,比波走位積極,至使佢成為一個變質晃邊路中場,要佢自己爆邊突破就唔使諗
當佢傷好重返中場,其實係未成形,10,8未定,定位模糊話佢比波走位盤帶力係box tobox方面好突出,唔唔係,位置感強到放心比佢逗住,搵後防要波發板轉守為攻又唔係,技術純度亦唔夠backup10位要既創造力,其實子左態度正面自家出品無野好吹,頂盡掂到藍斯水平既高度(講藍斯全個生涯,唔好只用食春藥果一季當佢既本身實力)
所以其實講年輕中場,佢除左無咁削之外,無咩出彩野係完勝芝腸,芝腸技術細膩度係有d貨,至於對抗,佢上季初已經學精左,離身上腳既意識札深左,無好似my恩咁踢兩間大會都仲唔肯理解英超既本質,永遠背身比人拍到仆下仆下甩埋腳
只可以價靚唔怕賣,祝路維前程似錦,無咩可惜,以呢個年紀,芝腸亦唔係一個爛蘋果,暫時都係一個好球員
ESR佢慘就慘在係球隊砌緊龍骨嘅時候傷足兩年
傷嗰陣時佢仲好後生技術意識都未完全發展好
搞到佢傷返好出嚟同隊波係有啲格格不入
另一個問題就係佢啲傷斷唔到尾
上季錫住嚟用都係搞唔掂
仲有佢都唔細聽日就24歲
放佢走好過留佢係到浪費佢球員生涯
又要對獌 希望牙達輸波 等班獌狗仔 j到絕頂升天
以為重建完成 可以復興
等幾個鐘就係為左聽Celine Dion
希望大炒我地
面聖
升為後備坐位加熱員
飯遲早變耀揚 夾埋笑面耶整死臭哥
波牛飯 唔好搞咁多野啦
今日體檢
聽日飛美國
準備官宣
你點知今日會官宣架?!
邊個笑面虎?Kai?
https://x.com/NicoSchira/status/1816956677477785779

即係聽晚/星期一晚先有官宣
飛完英國又飛美國
Good man
學大D
新阿仙奴!
都就天光
啲英國佬重未起身做嘢?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞