【Ciao ESR & Fiori】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXIX

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
黑美賣0蚊
咁唔夠料就要走架啦
講感情有咩用
下年再0冠到隨時到達狗走添呀
真係搞撚笑
達狗係覺得佢地有用就唔會賣啦
好似爺爺咁
講感情下下錫住d球員
最後玩到自己都俾人兜走埋
我都同意佢應該走
走係三贏
但係我就係唔覺得佢地三個冇用
其實達狗季尾見saka插喉都唔想出1秒Nelson 有時寧願搵第2條友客串翼

訓練川扭波都有得講
達狗日日睇住佢訓練唔知勁定廢咩
有用就冠左
鏝d bench 先叫有用
佢地最有用就係換返80-100m返黎
買d真係有用嘅後備
都唔係嘅 上季都有幾場反cup係靠nk黑兒
Esr就算啦 以前勁還以前勁
仲要以前係爭四 達狗就比人炒先用esr
依家爭冠唔同講法 賣esr 對大家都好
咁成隊都無用
幾場其實好似吹多左
上季第一場對森林其實好難打得入
佢開左紀錄打破疆局印象幾深刻
仲有前季絕殺獌
Nk 值得幾多recognition 啦
仲未計對富臨追和
Nk有時一上場就玩到對面中堅食黃
好似都唔止一兩場
至少要托沙級數啦。
老實講唔係話佢冇用
但對手個後備前鋒係艾華利斯
就都唔會j艾華利斯咩draw黃啦
就係bench 廢先冠唔到 呢兩年仲未睇夠?
NK 打獌嗰場勁 sharp
咁級數上真係無得比嘅
NK連國家隊都未入過
認同係要upgrade 但未去到冇用/廢
【Now Sports】去年離開阿仙奴的尼高拉比比,認為受當年破紀錄的轉會費所害,才被球迷標籤為失敗者。
2019年夏天,尼高拉比比(Nicolas Pepe)以7200萬鎊由里爾轉投阿仙奴,破了球會當年的轉會費紀錄,可惜效力兵工廠的4年,表現不符身價,更在最後一季被外借至尼斯,最後也被球會放棄,在合約還剩1年的情況下,以自由身過檔土超的特拉布宗。

向BBC重提當年,這名科特迪瓦翼鋒說:「球迷並沒有真正評斷我的表現,他們只是評斷我的身價。我那時轉會費是最高的,所以他們期待我每場比賽都能入球。如果阿仙奴以2000萬鎊簽下我,也許情況會有所不同。」

比比隨後提到如今也是背負身價壓力,未能令球迷滿意的車路士翼鋒梅迪歷和曼聯翼鋒安東尼:「不是球員的錯,他們沒有要求自己成為1億鎊的球員,即使無法發揮最佳狀態,但他們不是糟糕的球員......足球界就是這樣,人們無法理解。」

不過,比比不後悔入「廠」,也不怨恨沒有重用他的領隊阿迪達:「他在我離開時幫助了我,因為我那時受傷了,要去另一間球會不容易,但他很快幫助我找到了特拉布宗,而我也以很好的條件離開。我和阿迪達關係很好,只是他對我信心不夠,而且他也正在組建屬於他的球隊,這很遺憾。」
迪沙比蛇用過黑b話正,依家要用小黑哥會唔會想死
唔帶任何青訓感情去睇就係冇用
同意 後備龍門都唔夠級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞