海之戀海景兩房零議價2.5萬租出 屋苑今年同類新高

118 回覆
11 Like 15 Dislike
對,你說得對

連登樓好嘅質素大家有眼睇
講完又冇講過 ,屈人話人屈你

最後就一句 對你講得對 ,扮到自己好似好撚勁咁費事坳
拋咁多個問題出嚟一個都答唔好,人哋問你又答唔到
你做人有乜撚嘢用 ,你老細請你返後有乜撚嘢用

連登樓淡就係俾你一個拉撚低晒啲質素
其實你地討論都幾高質
大家都有point
答就答左,你要扮睇唔到係你嘅事,你可以繼續發癲同人身攻擊
但要考慮埋移民人數喎
你人身攻擊人先㗎喎,lok返上去睇口啦,一開頭就出嚟單單打打 ,你係正面討論嘅冇人會話你啦 ,依家係咪淨係我一個問你問題, 你所講嘅論點根本就鳩up。
睇整體人口啦
流出係咩人?
流入係咩人?
你話你睇跌然後又話升我緊係好奇下啦,連登咩人都有,關心下
流出嗰班,你估好撚好打咩

流入個班睇政府統計啦 你俾數據啦仆街
我都招呼咗你個伸手仔咁耐啦
我幾撚時講過,我睇跌呀 都話你成日屈人扮人屈你啦
真係黐線架 媽媽呀
岩呀成街都係移民賣樓都唔好打

想問有咩政府統計計得出入黎嘅人有幾多身家呀,首席樓好?

呀係我唔記得專才添,佢地一定會帶起樓價(啲租)
講完港樓會升又話睇跌

okok 你繼續啦我唔阻你了
成家都係移民買樓都講得出 ,淡淡成日叫人哋聽aa講,依家你又信晒班aa 。

你都識話專才帶起班租啦,佢哋買樓用普通話拼音 查冊就查得出 ,有根有強唔係好似你咁鳩噏慣犯
我幾時講過睇跌呀 ,你唔好再屈我啦同你講 ,我最憎俾人屈㗎啦
傻仔呀,你都幾低能喎
樓價跌咗係事實 我一路都話樓價跌咗
我冇講過我睇樓市會下跌
睇過市升 市跌呢啲叫預測

我就唔識預測嘅,你跌市一定買咗好貨係手到 玩沽空啦係咪? 買跌
咁講緊買唔買樓
點都要對未來有自己嘅預測架啦
咁係你測淡係你既事 屈鳩我做咩 你睇下你d老鵬 一入黎 就成隻癲狗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞