海之戀海景兩房零議價2.5萬租出 屋苑今年同類新高

118 回覆
11 Like 15 Dislike
海之戀海景兩房零議價2.5萬租出 屋苑今年同類新高
文章日期:2024年7月26日 13:24

"......海之戀7座低層D室,實用面積512方呎,兩房間隔,享海景,月租叫價2.5萬元,零議價租出,創屋苑兩房單位今年租金新高,實用呎租48.8元......"

原文網址:https://finance.mingpao.com/fin/instantp/20240726/1721971484740
低層都咁好租…
荃西d租金都升得幾勁下 好似早半年呢d 單位先21-22k
租租又贏
其實你post咁多呢啲諗住俾邊個睇
一眾連登仔
讓他們認清香港仍存在強勁的住屋需求,以致租金不斷升
最後一根稻草
唔係啲AA狗無野好做
認唔認清都好啦,根本好多人就冇錢投資物業/置業自住,有錢邊個唔想投資/住靚樓。而家加上你地成日笑人淡淡/公屋仔,原本有一絲希望買樓既人都有機會俾你地打沉啦同埋你有冇留意,你地d post真係好少人留意,咁得閒不如出去跑多兩單deal啦
班友個個住公屋 知都冇用
一睇就知公司要求啦
咁緊加唔知為乜啦,除非你就係純粹想笑鳩人窮。不過每日keep住出咁多post去笑鳩人,但每個post基本上又冇乜人睇,所以係人都知係既得利益者上嚟唱好啦,所以你係收錢做打手既,咁冇問題呀,但如果係冇目的性地唱好,咁你都係慳返啖氣,力量好細架咋
咁冇問題呀,起碼有錢收,講兩句啫,我都想做
支持業主
"根本好多人就冇錢投資物業/置業自住,有錢邊個唔想投資/住靚樓。"
明明連登樓淡成日扮大袋話自己好有錢但選擇唔買wor

"你地d post真係好少人留意"
當然啦
因為連登樓淡只喜歡果d幻想樓爆的post嘛
好多連登仔以為個個都打算移民,好快會無曬住屋需求
唔貼邊有糧出, 公屋又加租, 要再努力啲工作
好多人聽咗佢哋講真係去做公屋仔
交咁少租又幾爽
反正夾硬上會住得仲細
咁就算俾你講贏晒連登仔又如何,而家個市係點你哋最清楚啦,俾你做到辯論王都冇用啦,最緊要有錢落自己袋
push
根本住喺嗰度嘅人全部都食緊屎,個啲屎水沖落大海但又沒有同大海混和,只係係表面飄浮,就好似喺路上嘅狗屎,道理就同思覺老師的《人人都在踩狗屎》一樣。當風起了,掠過海面,屎嘅粒子伴隨着風吹向海邊,所以喺海濱公園遊玩,散步,路過的,全部都係食緊屎,當帶着使粒子嘅海風撞上大廈,氣流就會沿住大廈外牆上升,所以每家每戶都無一倖免,全都食緊屎。
點解? 因為你只想見到樓淡的post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞