[A/I] Monster Hunter Now (67) 越改越衰既ui 棄坑潮就殺到

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
名人還名人
佢唔係打機友
Youtube淨係睇打機片的話
Youtube係唔會推佢D片比你

你唔係特登去睇youtuber ranking
真係連佢係全世界最多follow的youtuber都唔會知
搵Mr beast嚟推MHN
情況就同搵Pan piano宣傳BL 書一樣咁痴線

出名還出名
唔啱channel 呀屌
真係宣傳BL書搵雅婷姐都合理好多啦
算唔算側向証明老人玩老ip
冇左一按delete最多素材好麻煩
N記訓練獵人data entry
糞N永遠anti customer...
搵pewdiepie
pewdiepie彩你有味
乜能野傻閪代言。。。
根本就九唔搭八
搵野獸先生都得,咁不如搵李家超啦,你隻game都係得香港人玩嘅姐
香港d天氣點行街玩
改體力制 水免費 d怪任打算啦
香港之前搵達哥出席event,條友直播都話自己無玩過隻game
分分鐘搵笑波子都好過達哥
笑好似有拍開mhn片?
後期都係有大update先出
尋晚睇twitter見好多日本人都問佢係邊個
呢隻Game係得幾種題材吸引到人睇
1. 報下更新內容
2. 技術向,打新怪/拍d低階武打高星/打10星怪
3. 流派推廣,教人配裝
3. 驗證片,乜乜物物測試
如果唔係呢堆都吸引唔到人睇
次元有冇恐暴
暫時未遇到
但係都想知係咪不穩定區見到次元三傻就肯定唔會中青瓜
1 係最多
有啲直頭照跟公告讀一次就係
依家啲人打機唔睇公告但睇呢啲片
心諗
明明打開隻game就睇到
可能有Youtuder講解好過睇文字
有d人真係唔會睇,有乜嘢資訊都上Youtude睇或者上連登問....
以前打pkmgo有d外國youtuber都會keep住出片講下自己打成點同埋有咩寵好用
呢隻都真係好少
始終個個都鍾意睇最勁
渣少少都冇人睇

而最無腦果班都玩晒弓弩銃
呢3把除咗J迴就冇幾多野值得睇

始終人都係好現實
最重要果樣
就係冇人睇冇錢
拍嚟把撚咩
我玩到而家都其實有啲悶HR上到200up 龍玉又夠用,係整唔到岩用既漂浮石,同唔夠袋升裝 。

其實日日打啲普通龍出龍玉比我都無乜感覺,而家啲朋友任務仲要啲人都係全日打個2-3 隻扮有參與咁

睇來都幾多人退玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞