你哋奧運會揀HOY TV, Viu TV定TVB睇???

706 回覆
56 Like 13 Dislike
丹尼爾係Viu講
邊有人專登去搜台呀
又浪費公堂
….唔知點解viutv/tvb 兩個台….成個氣氛都好尷尬咁
唔知有冇一個list係邊個台播咩項目?
以前都仲話有啲記錄片/ 自製節目可以睇下
依家晚晚播大陸節目, 睇嚟把撚
4個台一齊播,幾亂
[member]屌,台台都有智障主持,淨係想睇奧運都咁難[/member
人多,成班運動員又唔係做幕前
氣氛係咁上下
我睇左其中兩個台…..個氣氛真係…冇野講夾硬講,屌,好撚尷,真係唔敢睇。
Hoy>事業D,但做法有D守舊
viu>感覺創新D,sell後生靚仔靚女
Tvb>又嘈又唔專業,似攪緊台慶騮show
有冇整合list
本來睇TVB 但有班醜人係到嘈之巴閉 唱歌真係好難聽
嘈到我轉台先知原來HOYTV都有 舒服好多
我諗入面陪坐個啲,同大家想法一樣:快撚啲,好冇
本來都唔知,但棟大廈有通告話36有奧運睇要再搜台
hoytv 有阿正完勝
tvb如果搵yumi主持我一定睇tvb
其實UHF 29 台一早拎咗嚟用
只不過淨係播CGTN, 所以無人理
係最近先搞36播下奧運
物業管理監管局都有出信叫大廈去搞
https://www.pmsa.org.hk/tc/blogs/pmsa_20240712
tvb 又變咗中年好聲音 好嘈好難聽
VIUTV仲嘈
HOY:
主持/評述陣容包括:李麗珊、黃金寶、李慧詩、張小倫、伍家朗、姚錦成、張志德、姚潔貞、陳佩琦、黃曉盈、蘇慧音、李德能、劉健基、徐嘉樂、陳海光及朱嘉望等

完全唔同Class, 全部精英級
徐嘉樂........................
而家直情接駁CCTV 1普通話台

以前頭條新聞、鏗鏘集真係經典不再以勁鐘意睇頭條新聞
TVB真係
HOY真係做得幾好睇
VIU就有Keyman強尼丹尼爾
viu有馬詠如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞