用an 機已經知佢唔係正常人

42 回覆
39 Like 148 Dislike
見你窮撚到連用部手機都要講保值就知道你on9啦
an機啲生物好kam
an機頂級仲貴過iphone?
原本有得炒都仲有小小價值
但而家連炒都炒唔起
安全性係主要問題,我有iPhone 同android,但從來唔敢係android 登入金融相關既apps,android 比人hack 咗都唔知
你睇吓金融機構用咩機做公司機就知,銀行、保險公司甚少見到android device,有平唔用用貴既iOS 產品,有佢既原因
你冇乜見過姐
痴撚線,井底同自卑到要靠一部電話界定同衡量一個人既背景身家同成就

我就睇個性特別同抵用去買電話

你無知到以為an機世界得三星sony大陸機

an機都可以好似藝術品咁又特別,好過死人iphone年年差唔多款悶到

費事講咁多side我時間,櫃桶底求其搵部部leitz 1 比有同感既ching 一齊傾好過

應該話有腦又愛玩電子野既人先會追android 系統我覺得
好似sony 唔止出電話,又音響電視相機
全部都係有android os

跟本懶又唔想煩既人將所有生活服務比哂apple 照顧所以用iphone

等於聽歌有啲人用apple music spotify

有啲人玩24bit,無論金錢上既付出,搵歌途徑都麻煩好多
但音質係好過apple music n 倍

叫聲daddy sin
你啱 下面堆人真係又毒又蠢
玩日系game 用iPhone 好似要成日轉區
你啱
只係iPhone 玩唔到pc game
但android 用winlator 玩到gta5
傻9
識人Ex FANG過十萬月薪咪又係用Andriod
用咩feature咪買咩機囉
see
[月經] iOS集中討論區 (257) 繼續iOS 18 be鈦a
https://lih.kg/CymqAdX
#576 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
啱,你講得啱
聽完你咁講,回想返身邊用Android嘅朋友,真係樣衰啲同埋毒啲,又或者揸白卡,中晒😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞