《曼達洛人》女星控迪士尼不當解僱的官司 迪士尼先輸一仗!法官拒絕迪士尼駁回聆訊的請求:沒有發現任何證據支持迪士尼的說法

78 回覆
68 Like 3 Dislike
佢係mandalorian好有型
本來s3應該好重戲份 跟住仲有套新劇係佢做主角 突然就取消晒
事實證明mando s3都麻麻 搵返bo katan嚟頂啲劇情都唔吸引 仲影響埋成個星戰mando鋪排
一定請返佢然後扮d 食屎角色
bo katan 大嬸都唔知做乜鳩,發老姣咁,攪到我重以為佢會收養 baby yoda
佢係有 spinoff
其實佢屌咩?
係啦, 我覺得之後劇情佢會騎乘曼度佬坐爆佢, 曼度佬屈受係佢既淫威之下, 點知比人炒鳩左.
唔係呀, MANDO+BOBA成個系列都好正, 簡單易明西部星戰,
人老左反而唔撚鍾意D野太撚複雜懶係有野劇情.
講D人物純粹為生存係星戰之下既交集, 已經好好睇,
唔撚好再同我講咩原力乜柒, FORCE呢D閪野, 晒撚氣.
你再講佢陣間真係出比你睇
象徵性ge作用囉,實際意義係唔大
告得好
左膠扮撚晒民主
但就迫害唔同認同嘅
下個公主就係唐氏+黑人+跨性別+傷殘
咁美帝又公平少少,唔可以話無你講既情況,但太過火分分鐘比人告第2次
呢d告公司唔公平官司係呢便日常
deadpool 1都有佢
米奇手指唔齊

Elsa 本身都係精神病同埋同性戀病
佢真係少數好睇既大隻妹
7.5萬咁有良心
官司錢則由億萬富豪、Tesla創辦人馬斯克資助。
覺得BOBA開始創作圑隊入面應該有啲嘢發生
好似比人臨時改咗條大橋咁,仲要連啲細節都開始鳩
明晒, 原來係有錢佬BACK UP講野, 咁即係利益角力啦, 講撚到咁正義JM9?

「當下的美國政治,就如納粹德軍當年對猶太人的迫害。」結果立即遭迪士尼與盧卡斯影業(Lucasfilm)解雇,她對此提告迪士尼不當解僱,官司錢則由億萬富豪、Tesla創辦人馬斯克資助。
女權又失明
有錢佬幫手等於唔可以係正義
MANDO佬呢個主角, 絕對唔會係MANDO族人再團結及興起既首腦, 咁會好撚老土又ON九, 佢只會係其中一個人物, 用BO姐做大佬先係合理好多, 所以BO姐係個尾咁重戲, 絕對唔會係臨時改大橋改出黎.
條友真心弱智
無有錢人支持點同大財團打官司
仲要係美國
生咗個仔,大個變女
Boba主要係太衝忙想上受影響

當時s2完 見佢咁受歡迎 而pedro當時受歡迎有tlou檔期相撞 同埋佢本人都想露多啲樣 當佢未得閒時 高層又想急急腳出劇 當係未知幾時可以正式拍s3 再加上grogu太受歡迎 唯有將部分已寫好嘅s3劇情提早攞出嚟 順理成章搬咗去boba到

所以就算mando個兩集都好怪 根本pedro只係voice 都唔係on set拍 就算s3都見到同樣情況

其實就係marketing strategy錯誤 諗得太理想 劇情鋪排搞到不論不類 mando grogu luke fennec甚至krrsantan都仲吸引 妹仔大過主人婆

星戰宜家真係低朝期 見到最近acolyte灘屎就知高層係唔識點鋪排星戰 成日想學mcu咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞