1人N件Amazon 抵買之選 (65)

592 回覆
2 Like 4 Dislike
唔好用VPN上森林 bam咗唔好喊
新/雪藏account買Gift Card/Reload有機會被ban 自己搵CS解鎖

點樣問問題先唔會畀人無視/屌
https://github.com/ryanhanwu/How-To-Ask-Questions-The-Smart-Way

總之咪撚再問點解用唔到個優惠碼
一係你蠢 一係Alexa有心玩鳩你 你去搵返佢算帳

慎防佣金狗
Amazon有tag=就係Affiliate
URL 有 tag= 就係affiliate link
短url應該係 http://amzn.com/B07H18JY6K
.com / 物品code
物品code你開件product出來望下個url好易就認到

amzn.to 有機會係affiliate link
3US-MAX-S01與3US-MAX-F01分別係咪只係多左個轉換器?好怕買錯https://www.amazon.com/-/zh_TW/dp/B01L0ADGUO?ref=emc_s_m_5_i_atc&th=1
不能只有我買到

B071Z8NH6F

B07NX8MKBL

為人類著想,拒絕中出!
LM
LM
你應該要畀埋飛機杯同人形公仔code
果啲唔抵買
lm
喺美馬買gopro
送到嚟見到個鏡頭貼紙比人撕過(張貼紙爛嘅)
仲要機身崩咗兩忽
然後要我自己補錢去退貨咁撚on9
prime會員非pd 19號買嘢今日先ship話8月3先到
會唔會慢到咁呀
係美馬買嘢,但唔送日本
搵緊個100v-220v 日本用到嘅碎紙機,垃圾分類啲膠嘅包裝真係好(牙訂)。碎9咗佢無咁嬲。
呢啲嘢喺日本買唔係更加多花臣咩
賣家係森林定D 19第3方?
因為無100-220
Amazon basic us/uk 有款110v 碎到粒狀
ECMS轉手俾中通派件
中通會唔會call左先上門
想叫佢放門口
個post 愈來愈少內容個個買完無乜分享

德馬買hansgrohe 花灑頭 全部都係德國製

直送香港 shipping 睇彩數 我貪平揀standard等左13日 如果急用建議揀priority 都係多4歐左右

自己格下價先 直送hk先有退稅 有人會揀送bns 英國 意大利 如果你件野好輕先有著數

屋企用20年煤氣爐 特點係唔可以用節水花灑 因為水流量一細個爐只會又開又關 之前試過兩隻日本花灑都唔夾 原因就唔適合節水款
如果你個情況一樣
解決方法
1)換高流量喉
2)買非節水花灑

hansgrohe 既花灑大部份款都有再細分流量
1.5/1.75 gpm 會有eco tag 係節水款
2.5 gpm 就係高流量非節水
佢官網有哂編號 一定唔會買錯

我揀呢隻 pulsify select s
街價應該 600 - 700
carousel 400
德馬 21 歐

不過直運要20歐左右
執埋刷頭 p記 w2 6隻17歐 平過英馬
另外聽講hansgrohe 條喉都係正野 15 歐左右
但一加落cart 運費加多20歐
反而揀一set 有花灑+喉+holder 都係16歐 運費加2歐 所以揀呢set 仲平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞