247開始有pt sell野

208 回覆
317 Like 10 Dislike
師兄邊間分店 見過?
以後信用卡淨係網上購物同埋行商場畀錢買嘢就算, 其他一律唔好用信用卡

同埋睇返channel c嘅新聞講返, 佢哋會搶咗試主手機, 同樣都可以對你打劫搶信用卡, 所以信用卡如非必要唔好帶出街好過
仲冇常識添, 佢哋死都要覺得華人樣一定係識中文, 唔可以喺abc嘅, 攞埋澳洲護照出嚟佢都唔信

佢唔係睇得穿人哋扮唔識英文(我個朋友真係唔識中文, 澳洲出世澳洲長大咁梗係唔識中文啦), 而係佢哋真係完全唔識英文, 喺度話:我知你識中文嘅
九龍灣 新蒲崗 megabox k11都係會sell爆

9做錯晒又唔肯同人share,問下佢可唔可以輪機都起晒鋼咁,又黑面又唔知點咁
一直都有人sell 只係人多未sell到你姐
一個會藉可以所有分店任去,點樣避免有有開一間出黎氹附近既居民仲會員,一年後就執粒?
更正: 一個會藉可以所有分店任去,點樣避免有人開一間724出黎,氹完附近既居民做會員,但一年後就執粒?
pt個圈子咁細,黎黎去去都係嗰班人,由最初p記玩到臭朵就過去goji,玩到goji執鳩左就好似病毒咁四散出黎
咁你咪去其他分店 你咁講 間間都可以咁做 呃鳩人錢架啦
大把人join完附近果間
都未必日日去返同一間啦
呢啲行為絕對唔應該助長 建議樓主開分店名
唔撚係呀 個肥仔柒頭都Sell人
Snap 間間見你新都會sell
係咪講緊個四眼肥仔?
跑步都試過俾佢話錯
原來可以唔試?佢講到一定要上
我屌佢老母
有冇人知其實外國PT幾錢一堂?
講真宜家見親都起碼750~1000蚊1堂
當你一個月上8堂月費都6-8千
對比人均收入中位數得2萬既香港根本唔合理
直接無視佢sell你老母呀閂家鏟
外國重唔會sell𠻹

不過又講真
Sell呢啲真係因為啲大粒嘢 如果香港啲風氣唔係咁勢利
係鳩咁捽數 都唔會有P記嗰啲出現
係wo
其實唔SELL真係基本~想放鬆做下運動要諗定點同你BATTLE,痴撚線
我靜係知澳洲around 300 hkd/month已經有正常場做

岩岩搵到US PT都好平下
How much is a personal trainer?
Reaching your fitness goals doesn't happen in one session, so it's important to know how much hiring a personal trainer will cost, especially if you're considering regular classes. To give you a better understanding, here’s a high-level breakdown of average prices in the US:

Average cost (per session) $50
Minimum average cost (per session) $30
Maximum average cost (per session) $80

SOURCE:https://www.bark.com/en/us/personal-trainer/personal-trainer-cost/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞