247開始有pt sell野

208 回覆
317 Like 10 Dislike
屌你老姆p記pt狗快撚啲去死啦
呀數佬48個月係兩年咩唔係話懷疑你,誇大左小小姐
一定係又pure 又true 既年輕女教練
不過果個人都係唔識做多
做機下下打餅
以前P記D SALES真係好癲 拎住張紙講D 講完全相反既野比你聽想SELL你
放棄左做GYM6-7年 變左超級大肥仔 重返24/7 個個都係大隻仔
肥佬好無自信
係呀,快啲quit
go24, pure冇sell 野,啲機又正
扮Carousell 啲乞衣:40 ok ?
而家P記不知幾清靜
只要你比佢地更賴皮就得
物理治療 $1 k
你班濕鳩 pt 又係 1k

人地有專業資格
你 ?
上次條pt講完之後我直接西佢面講物理治療我有保險claim 咁你呢?

然後佢駁唔到就敗走
拎住Fit總阿豬阿狗都考到既牌就話教人
NASM ACSM 都無 好意思話人乜乜物物

仲要深少少既sports physiology 都唔識
執柒啦屌
問題係嗰500幾嘅月費本身就包唔hard sell
去247都要比人hard sell嘅話我唔好去physical平啲好過?點解physical 而家差唔多全線收皮?竭澤而漁嘅道理到而家仲唔明?
其實我唔撚明 提客執乜鳩餅
俾撚左你成千蚊月費 你班staff唔撚使執?
之前有個friend田徑港隊,會練好多bodybuilding唔做嘅exercises,次次入247都有人話佢做錯動作,之後嬲嬲地淨係喺返體院操算
識既就唔駛咁樣做PT啦
Anytime會睇CCTV去check你
再whatsapp同你講下次記得執餅
求吓連登仔 唔好踩247啦
狗改不了食屎 始終都係同一班人
耐咗咩蛇蟲鼠蟻都走哂出來
講真 教練唔教堂邊夠收入
講真 會員條數係咁多就咁多
耐咗分來分去都係個筆數 實有班忍唔住踩界
唔倒得㗎咩 以前成日倒
好多gym撚 覺得做gym 一定淨係練大隻架
我執餅係公德心
我份人閪唔執 班友收錢係好應該去執返
成撚日單單打打我真係唔知做乜鳩
呢啲係咩文化黎
有咩點解,星座撚都有人信啦,世界咩人都有

個個似你咁醒世界冇騙案啦
做gym還做gym 肥仔還肥仔
兩樣野黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞