有錢有老婆仔女有車有樓又點?

252 回覆
19 Like 221 Dislike
一個有錢男人有屋有樓有老婆有公司有下屬有仔仲有隻狗
仲求甚麼
就係求一個佢要扑野時個老婆可以含吹奶啜又唔say no既莞式iso
當一個女人嫁到個好碼頭
就叠埋心水做少奶奶得閒服待老公
晚晚瞓隔離個米飯班都除晒衫瞓到成隻豬
明知個老婆瞓緊仲用隻腳撩佢個閪
分明就係鳩痕搏屌
但女人心裏很清楚
我比佢養住就要做野交功課
我宜家得閒打麻雀湊下仔出入benz住大屋
點解我得?都係因為個佬d錢ja
你估我真係愛佢
女人唔洗嫁落香港揾個窮阿伯已經執到
做雞咁多年有咩男人未見過
我知我有咁既一日都係要有d手段留住個男人
父權社會不外乎要女人賢良淑德又入得廚房
煮野食我又唔叻,我把口又爛口
唯有佢鳩痕既時候喂飽佢等佢唔好出去花天酒地識番屋企食殘廢餐
大家就安安樂樂 夫妻和睦
佢地已經唔係度
個女人都幾識計數
要你老友賣樓再買我要住既苑,再叫老豆老母賣樓袋袋平安就住你呢度,雙腳一伸就全數落袋
佢自己揀,正宗自己攞苦嚟辛
你問連登仔,佢地係最後一代了,點搭你
咁唯有搵的興趣放工放假出多D去玩
made bad decision, face bad consequences
日日咁唔開心,遲早病。雖然唔想咁講,但最後可能都係離婚
追加返d資料:

1. 我個 fd 係自己供滿層樓,無靠外父
2. 佢外父本身有層樓,之後賣左
3. 佢地唔係無錢買樓,仲佢老婆要一齊住
4. 佢已經選擇離開呢個世界

開頭無講明佢已經唔係度係唔想大家先入為主
不過有人建議三代同堂已經唔 work

我曾經問過佢詳細係點
但佢唔開心唔想講
之後佢好似開朗返d
話頂硬上捱過左就無野
大家傾返閒計
我以為佢已經放低左

直到佢家人通知我佢已經離開左
你就想, 要隨時 standby 服侍
過幾年唔係就冇計架啦咩 i mean十年八載
佢已經選擇離開呢個世界

are u serious??
有陣時會諗 香港男人match 日本妹係咪先係最佳配襯
係,我都係因為咁情緒難以接受
所以上來開 po
RIP 如果係真 佢老婆真係逼死你朋友
個男人條路自己揀
怨乜鳩
佢已經揀左條不歸路
無得再怨
我好想知佢老婆有冇好內疚後悔?
No, trust me
仆街,佢咁樣放番條女出市場
希望唔好有下一位受害者
樓主係咪有咩誤會喺連登單身躺平住公屋先係人上人
死者已矣,你唔係佢,你永遠都唔知佢既感受,佢可能一直對比緊之前佢自己開心既生活,佢接受唔到依家既生活,但係條港女逼佢,逼到佢諗唔到嘢,透唔到氣,一時諗錯嘢就走

如果樓主下次身邊有啲咁既朋友,千萬記得要關心佢地,可能你一句說話就可以救到一條命
抵死,好哋哋做乜搵個女人埋單

單身會死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞