連仔將連登內容過濾filter咗比google睇

10 回覆
8 Like 7 Dislike
例子原文:
https://lihkg.com/thread/3745878/page/1
90後大波妹22歲零父幹辛苦上車
dllm 高地價政策 臭港咪撚都炒
遲啲割埋條柒 撚手炒碟小炒王

google結果:
90後XX妹22歲零父幹辛苦上車
dllm 高地價政策臭港咪L都炒 遲啲割埋條7 L手炒碟小炒王

講真,連登始終係靠user靠user generated content
唔好咁樣又唔出聲,ok?
連登擁有你既資料, 鐘意點改就點改
其實係
作為用家暫時冇佢符
等幾時有替代品就毫不猶疑轉會
突然諗到,連仔filter粗口都不如filter國安字眼、個人資料相關字眼
起碼都可以話係保護下d user
咩年代,filter粗口jm9
公司模式你識條春咩
不嬲都係咁
連狗唔會解釋

請問 正評⬆️ 及 負評⬇️ 嘅按鈕可唔可以分開遠少少?

有時真係好容易撳錯

關咩事
btw 我發現係google先至有filter,bing冇
被逼轉會bing
你Google係咪開咗SafeSearch
無痕+關閉,search原文而家搵唔到資料:

無痕+關閉,search censored text先搵到原post:

結論就一定唔係我問題
一係google問題,一係連仔問題
我就覺得緊係連仔問題啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞