[PC/PS/Xbox]黑色沙漠#43 全新職業《道士》 精曉環刀與道術之人

416 回覆
2 Like 2 Dislike
狂戰要人
執柒了
咁大更新都冇人推
有咩職業係赤手空拳+ 能量波/魔法波

男女拳
魔女
大賢者
返工
出一日,玩一日,又可以休閑了
真9未
想問下巴打 如果我角色A完成晨曦主線 我可以用角色B開始做首爾?
因為角色A 其實我無玩好耐 平時用黎掛魚無裝
同埋仲有咩角色好易玩 因為我見佢又送1隻61
我已經有狂戰 守護 龍女 同 羽士
另外想問下大家 其實宜家應該分身主力掛新王? 因為我得好少角色
但行過去好鬼遠 依排我都無咩點玩 都係掛魚 幾日先打一陣
覺醒女法都係輕鬆職
可以試下獸娘
冇馬時可以騎狗速度唔算慢
騎狗時減9成傷基本上唔會死
9左啦所以又休養得
試下先 宜家無位再開新角 又要課金
其實我係到諗 新王 4隻 1星期一次獎勵 其實放一隻角色咪得 不過要跑黎跑去. .
好癲 勁快手
想問下巴打 如果我角色A完成晨曦主線 我可以用角色B開始做首爾?
因為角色A 其實我無玩好耐 平時用黎掛魚無裝
應該唔得,要做完晨曦主線之後做埋螭龍傳,之後先可以接首爾

不過新主線無話急住做,可以慢慢黎
謝謝巴打 咁只好用隻分身解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞