31歲影后余香凝激罕晒三點式!與老公「歐遊」大解放 出浴照流出網民聚焦一個部位

179 回覆
29 Like 437 Dislike
當年我畢業冇幾耐已經變band two,因為個八婆校長整走晒啲好嘅老師。當年莫校長係一個超級勢利,重理輕文嘅校長佢上場之後真係冇好過。圖書館係唔係仲有一個叫Margaret嘅人喺度做嘢?
可能個男人都係校友呢
miss鄭OK啦,但好似好多人都唔鍾意佢。當年佢都鬧過我,但都抵鬧嘅佢男人打扮係因為佢係lesbian , 好多人都知。我以為佢一早退咗休添。Miss湯係咪仲喺度?佢超級好人。
一定唔係啦,嗰個男人大佢咁多年,點可能只係大佢幾年嘅師兄?
譚xx咪即係Margaret
又係一個是非八婆嚟
我聽某個當年新嚟嘅老師講條友專揀人嚟恰
廣告公司之前嗰個我仲記得係消防員
湯好似仲喺度教 不過好似已經冇做St. Helen House嘅社顧問
我唔記得咗佢姓咩,淨係記得佢英文名係Margaret。估唔到佢仲喺度喎,其實佢人冇乜嘢。但當時好多同學唔鍾意佢話佢賤格。但我覺得佢OK囉。當年佢都成日請我食嘢。
最記得佢以前請人食糖跟住話人喺圖書館食嘢要記人Warning
我都記得同條中佬一齊咗好一段時間直頭係紅光滿面,三十中到尾嗰啲呀叔嚟
無記錯一有機會上電視拍廣告定唔知拍戲,就已經好快飛鳩條中佬
係咩?我冇咁聽過喎。咁佢話請你食糖,冇話叫你喺圖書館食。
呢單嘢係有個校友喺Secret po出嚟嘅
當年應該都算係潮文
究竟余有幾個多ex
又架仔 消防 金融 保險 廣告 藝人 師兄
唔講樣世界級
佢果陣一出道拍戲已經比行內行外評天才級
係衰做野態度 性格同女警單野姐
條女係男人都想得啦,只要你比到機會佢上位
垃圾都好吹奏
好似好多花生
其實咁多年來,我都想知佢個Title係咩?圖書館管理員?
佢小學都識巴結老師啦
佢3個老友都係行呢條路架
呢個我都想知
可能要問鍾修女先知
聽講條友因為同鍾修女熟所以先有得入嚟做
當年套總有出頭天同美女廚房咪cctvb 囉,佢出道viu 都仲未出世,係仲有亞視嘅年代
邊三個老友
講嚟聽吓?佢好似讀田家炳。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞