31歲影后余香凝激罕晒三點式!與老公「歐遊」大解放 出浴照流出網民聚焦一個部位

179 回覆
29 Like 437 Dislike
連登仔認為所有香港女演員都唔值
就算張曼玉都唔值
香港地到今日都仲係著件泳衣都咁大件事咁
腳趾...唔掂
一個派帽一個著紅鞋
無演技就靠老母洗橫手幫佢搶個女金翻嚟
仲有佢老母做左好撚多年電影
唔係最高層但年資耐
依隻臭雞
呢條八婆派綠帽派到街知巷聞同賓穎一樣冇得救,唔洗諗住學薑b sell好人
陳家樂的形狀
睇埋下一屆先,之前都出過隻楊千蟬跟住都正常翻

Wow爆真野
未飛家樂個時佢個聖女文青形象營造得幾好,個時真係睇唔出佢為人,到飛家樂就睇清佢係拜金,衰過老泥mk妹,仲要係臭西,綠家樂同才俊上房,同而家個老公仲要唔係同一個,冇耐又奉子成婚,證明佢睇錢拜金唔睇靚仔
人品唔好=成龍黑人憎一樣
同埋好想杜sir配Sammi拍翻愛情喜劇囉
佢都算半大台出身啦,當年港台套總有出頭天係大台播,之後佢個妹又上美女廚房
七人樂隊佢露乳貼好正
我指大台係cctvb
冇擂漿棍唔計啦
佢講大話啦,當年佢一定係同一個廣告公司嘅30幾歲男人一齊,邊度係同學校師兄?當年好多同學都知啦,仲將啲相擺晒上Facebook,所以佢講嘢真係唔好信。
仲記得以前高form嗰陣吳x嘉老師講起余結婚
跟住有個同學爆咗句:佢好似婚前性行為未婚懷孕喎
我哋班友仔笑到仆街
Btw讀咗六年聖心畢埋業幾年而家先知佢以前有教聖經 可能係我太年輕
佢仲有喺度教咩?我淨係知x傑去咗其他學校度做新校長,蔡sir唔知仲有冇喺度教
呢條吳x嘉我好憎佢,佢成日上堂講埋啲咸故我心諗點解教聖經真係會教性經。同埋又好鬼假,成日喺度笑騎騎放毒蛇。當年仲要喺入面前讚余香凝點好,我心諗好嘅就唔會未婚懷孕啦
佢當年主要教聖經,中四五嗰陣我就俾佢教。總之依間學校一啲好感都冇所以畢咗業之後我都冇返過去
蔡特首仲有喺度教
x傑做埋上年今年就冇做聖心副校長
然後鄭sir(訓導組嗰個)做埋今年就退休
姓鄭嘅唔識蔡係唔係蔡x生?當年我哋叫佢做生爺同埋譚中x仲有冇喺度?
睇嚟我真係大你好多我老了
呢間學校而家跌Band跌得好勁
2020嗰屆仲差少少跌落Band 2B
啲學生支援又做得唔夠
後來仲要有學生跳天橋自殺
以前我喺度讀到就嚟抑鬱想自殺
竟然俾人傳到連圖書館個譚xx都知道
都冇人嚟輔導吓我
屌佢老味都唔知邊條友mon我Fb啲po仲要傳到通街係
明明當年都set撚咗係friends先睇到
蔡正正就係講緊蔡x生
譚中x最近返咗嚟教返
聽而家讀緊低form嘅師妹講話佢成日都話自己係新老師
鄭係鄭明x 喺度教咗好多年 明明係Miss 但係因為打扮似男人俾人話佢係阿Sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞