特朗普副手彭斯:我們國家當前由一群沒有孩子的愛貓女人統治

168 回覆
305 Like 46 Dislike
0.1%唔係左膠嘅都唔知有冇
你講得啱!
養貓唔會大食到食窮我,
但養咗個連登仔會問我攞首期,
唔係就日日嗌「窮人生仔正仆街」
咁嗆口

清你知唔知maga stand for咩?
咁就屈人納粹 清左成咁好難討論
其實佢個point係
國家嘅未來同你冇直接關係,點説服到人你真心為國家未來好?
就好似啲高官子女都去外國升學
點會真心搞好香港教育一樣

..係佢講得難聽
2024 反女權同LGBT一定係極右,冇咩討論空間
佢咁講係極端左d , 但係其實講得無錯
你見係大公司,果d冇結婚/冇小朋友既管理層都係特別痴線的
范斯下話
今屆純粹唔想再做醜人 但要keep住d鐵票 咪副總統出黎試水溫 公眾岩聽就加料 公眾唔岩聽就唔出聲唔關自己事
美國副總統不嬲都冇乜人理 從來選總統都只係揀個總統 同team但影響不大 咪由佢周圍咬 佢繼續光環mode 最好鳩到賀金雞陪佢對鬧 咁佢就坐收漁人之利喇
以為講緊English Choi
Biden出po?名都搞錯
連登仔教Trump做嘢
今屆侵
下一任就係佢
美國女人+左膠
係唔會選擇反駁
佢哋會講:嘩 你咩態度呀!?

或者佢哋根本唔明人哋串佢哋啲咩
當年黃子華棟篤笑都係一樣咁難聽
不過係一個成熟既社會呢d叫幽默
根本呢班連右都稱唔上,頂多叫中間偏右,由頭到尾都係班左癌劃到條界唔知去撚左邊
美國啲政治人物係咁,除非本身好有政治魅力,好似克林頓,奧巴瑪呢類唔使點講咩出位野,單係演說揮下手叫下口號已經聚好多人氣。其他人好多時會講好多偏激言論去塑造自己角色同定位,等人記得佢。
咁係你唔識教仔
連仔都唔識教 仲點治理個國家(美國)
持平d講
件印婆都係後母黎既
係班垃圾痴到連36週出得世都要俾佢落,出得世都落仔呢啲係叫殺嬰
連名都未搞清就咪撚開po帶風向啦
屌你老母咁屈都有完全冇講過支持出左世墮胎
非右即左?
label對家納粹就唔使任何討論
好用
范斯曾反對包括強姦和亂倫受害者在內的女性墮胎權

想問佢而家立場有冇變?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞