Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 682 動物節撚狗大會

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
依家全部插晒水
個個蝕住放

利申嗰陣原價訂
後面至少300+人排緊
就黎殺人
T800係邊
約咗27號 10:30果轉
我諗當日班人唔少退坑/移民
個網排左兩粒鐘....
謝謝閣下對是次活動的支持! 此活動的網上登記已結束。
2019 唔係暴動咩, 有動漫展?
如果想訂黑武士豪華版應該動漫節walkin排隊就ok? 網上登記係訂植髮?
呢隻完全唔似
你要嗰塊面具碎片就要動漫
會場特別珍藏版:
《星球大戰》黑武士(戰損版) 1:6比例珍藏人偶<豪華版/普通版> (特別版)
豪華特別版(連特別版珍藏配件): HK$ 2,780
普通特別版(連特別版珍藏配件): HK$ 2,380
*【會場特別珍藏版】另設有普通版本於8月1日起在Hot Toys Secret Base、Echo Base、Rebel Base及ehottoys.com接受預訂
721個日唔係動漫節
今年應該唔會, 有分時段, 有限隻數, HT已經限左人排.
反而係入正門個段驚排好耐.
即係豪華版就算唔要碎片都要會場?
未去過動物節,係咪唔使排好耐架?
呢個我想問, 即係門市訂無膠造形披風?
我諗要豪華版就要入會場
明未

會場特別珍藏版:
(4)《鐵甲奇俠3》鐵甲奇俠Mark XLII (2.0)1:6比例合金珍藏人偶 <豪華版/普通版> (特別版)
(5)《星球大戰》黑武士(戰損版) 1:6比例珍藏人偶<豪華版/普通版> (特別版)
(6)《星球大戰前傳:黑帝君臨》General Grievous 1:6比例合金珍藏人偶 (特別版)

*【會場特別珍藏版】另設有普通版本於8月1日起在Hot Toys Secret Base、Echo Base、Rebel Base及ehottoys.com接受預訂
下年
咁就麻X煩, 呢隻唔係限定,
即係會員排到日子時間, 都要同非會員一齊排入場?
我27 5pm想買dp
懷疑要28朝早排
bw似eg
gg似nwh
訂好過 28得100隻 班蝻同阿婆排通宵都玩晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞