Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 682 動物節撚狗大會

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

想要件tee 要排幾耐
排另一邊唔會多人
究竟狼人係咪出晒架喇竟然咁樣出
又去番endgame 咁,要del 連登

聽日見
唔洗同人講既
你點知佢8月中嗰隻係唔係狼人
依家現貨全部都無興趣
排隊係咪唔洗急?
係 等2930去都未遲
8月15號個隻, 估係真人頭+爛面頭死侍, 件衫就係其他便服做型
2狼人2dp 又好似好合理
諗緊訂唔訂植髮
所以都唔可以太遲去

btw 有無第一輪巴打會買joker現貨
麻煩影相黎睇睇
神秘角色就係戰損wolverine?
8月中果隻應該係植髮版dp(後期) 得果執毛仔
打去問下鋪有冇好過
呢d有機會shop都會擺
Ht應該都出曬 等26號開訂
大家決定好訂乜味
咁你決定
我應該訂Im 4手 dp
其實玩左咁耐都知, ht動漫節正式果幾隻咩六寶通常係好野
其他新野可能平日就會慢慢開
但次次呢d左撚右撚, 又神秘又乜乜乜果d, 最尾都係d咩改色換件環保野
呢隻半裸狼人咪又係環保野
整左個新頭又想重用呀嘛

凡係想要d新模, 想開咩
牌皇、老版blade
呢d起碼等返1年半載, ht擺明都係今日先睇全套電影, 唔好成日覺得ht可以上映前知道好多
好似半裸狼人件外套都係錯既, 冇
TVA logo

之前loki god一出場就叫ht出, 結果都搞左年幾先出到
因為ht同你都係同一時間睇, 佢地都係睇完果刻先開始從零開始做
邊有咁快
其實都好想收番隻THE JOKER,
睇番THE JOKER 係TALK SHOW度殺人個段, 幾撚有迫力,
HT依家個辦, 配件個BACK JOB 係OK既,
收人咁貴, 但面相主體真係唔掂, 呆佬拜壽咩,
搞好個面相表情先搞植駛啦, DLS.

https://www.youtube.com/watch?v=WbliHNs4q14&ab_channel=FlashbackFM
見你煙呃又新又大陸又冇貨派 加啲條款玩9你唔出奇
宜隻好似inart有誠意好多
呢款JOKER其實真係堅難出得好,
INART已經叫好D, 但都未算最理想.

https://www.youtube.com/watch?v=a7bB-CWA6eM&ab_channel=Justin%27sCollection
應該冇咁仆街啦,拆隻爛面頭去第二度
nicepool
完全唔吸引希望係
ladypool

但唔知點解直覺話我知係
kidpool
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞