前英首相約翰遜:川普可助烏克蘭以有利條件結束戰爭

41 回覆
32 Like 8 Dislike
開天殺價 落地還錢
個個都係咁講架啦
臭閪蚑那賤蛆唔識有利條件四隻正體字
澤仔講明1991年

你地又話唔可以妥協
又話唔可以投降
話死左咁多人點可以算
布甸要上法庭

依家最強硬既BJ 提2022
有利條件唔包克里米亞係唔係投降主義

不過係我睇來
1991係無可能 2022都係無可能

你講起臭閪蚑娜賤蛆

烏克蘭庫列巴呢2日就真係去左見
臭閪蚑娜賤蛆,仲要一去去三日

北京邀請烏克蘭外長庫列巴7月23日開始訪華
中國

https://www.rfi.fr/tw/%E5%9C%8B%E9%9A%9B/20240722-%E5%8C%97%E4%BA%AC%E9%82%80%E8%AB%8B%E7%83%8F%E5%85%8B%E8%98%AD%E5%A4%96%E9%95%B7%E5%BA%AB%E5%88%97%E5%B7%B47%E6%9C%8823%E6%97%A5%E9%96%8B%E5%A7%8B%E8%A8%AA%E8%8F%AF

北京邀請烏克蘭外長庫列巴7月23日開始訪華
法新社7月22日發自基輔的消息說,烏克蘭外長庫列巴將於7月23日至25日前往中國訪問,將與俄羅斯的盟友中國,討論結束基輔和莫斯科之間戰爭的方法。
依家呢個世界係咪
總統 首相話事
在任個d冇野講
落左台個d 當正自己仲做緊
真正嘅底線,我估係返返去2021年嘅邊界
庫頁島本身就係俄羅斯控制全島,日本戰後已經放棄宣稱喇wor
依家嗰件工黨首相,邊識同侵侵傾呀
搭咀都未夠班啦
烏克蘭梗係想入歐盟啦,全歐洲最窮國,入到歐盟之後人流可以去晒德法西意發達歐盟國家,窮親戚
個劇本咪你老豆搞出黎
將滿蒙疆藏割晒比普爹
佢咁講同烏克蘭收皮有咩分別
入唔入歐盟唔到美國話事
反而trump 同 澤連deal
我估可能叫佢輸一半
攞返2個州 放棄2個州 再加比佢入埋北約
就可以包烏克蘭唔會再比俄羅斯打
應該最終係投降輸一半
攞返2個州 + 比烏入北約
個2個咩頓巴斯個d 就放棄左佢算啦
本身都好多俄撚住係個到
依家繼續打落去就真係收鳩皮啦
侵:xi is my best friend
最後中国點
而家戰況無進展,澤連斯基都應該要諗呢個方向,但問題係,克里米亞都好重要,係咪咁易放棄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞