陳卓賢Ian Chan討論區(47)ʕ•ᴥ•ʔ 演唱會繼續大賣!

609 回覆
16 Like 14 Dislike
佢兩個好sweet
呢款衫佢著得真係好靚仔
哎喲好冤氣
兩個夾得好老母倍感安慰
個耳骨夾好襯佢
幾靚 想買了
好得意啊
1. McDonald's 由2024年9月24日至11月3日,會員喺麥當勞App捐款港幣$90.3,支持香港麥當勞叔叔之家慈善基金,即刻有機會獲得《903 AllStar籃球賽》門票兩張。 換領詳情及細則,請按此了解更多。 2. MTR Mobile及機場快綫 換領詳情及細則,將於稍後公布,請密切留意。 3. PURDORI 即日起至10月27日,凡購買PURDORI產品滿$1,000同埋完成指定任務,即可參加扭蛋遊戲一次,有機會獲得籃球賽門票一張;合共參與四次扭蛋遊戲而仍未抽得門票,可以憑發票獲贈門票一張。 換領詳情及細則,請按此了解更多。 4. 恒基地產集團商場 換領詳情及細則,將於稍後公布,請密切留意。

原文網址:https://www.881903.com/article/2549689
之前申請咗AE Platinum card 嘅Hellosss留意喇😙

😍簽賬就有機會得到IAN親筆簽名限量Cassette 套裝!😍
AE真係聽到大家嘅聲音! 之前申請咗AE白金卡演唱會嘅Hellosss應該收到AE eDM!!!!!
🎁只要2024年10月1至12月31日, 洗夠HK$45,000就有HK$1,000簽賬回贈+ IAN CHAN X PLATINUM CASSETTE機連錄音帶套裝

💙頭60位洗夠HK$45,000, 部CASSETTE機仲會有IAN親筆簽名!! 真。親筆簽名 !🥰🥰🥰🥰

入面收錄咗: 留一天與你喘息 | 抱抱無尾熊| Thank you postman (全部都係IAN作曲)

要碌卡,記住碌AE 白金卡啦!!💳
我既理想係世界和平
激死do姐
訪問到!佢今日勁靚仔同係咁偷笑 最後佢同曬唔同位嘅losss 影相 行咗去我前面 佢膊頭好闊 後尾枕望落好好摸https://youtu.be/XkNcgh2RJc8
:唔係band 唔係band係第二小隊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞