今日出《第一繼承者(The First Descendant)》冇人講

787 回覆
5 Like 20 Dislike
覺得好跑過埋伏地點
心足
金幣碎片自由 真係唔刷唔得,而且門檻都唔高
諗住刷valby part
成38%以為好易出
點知打左三場,頭兩2場出左3%同6%
最後果場出左另外果個38%
刷左50m錢 如無意外都係依幾日每日刷一個鐘算 應該夠用
隻GAME最撚難出就係32%(當你想要果陣)
刷左5粒終極角料,兩粒3%既手機, 一粒10%既料 都唔出32%既槍管
呢隻game機率假的,刷雷霆其中一嚿都十場唔出

跟咗個台仔刷咗陣水上樂園
1終冰 + 2水妹,一場780-880k
好C伏
有冇人一齊玩 打到2xlv 左右
想要32%個陣 一係係咁比另一個32你 一係比你中6% 同10%個舊野完全讀心
未試過中6%
個純能源殘留物好難刷,刷終極兔刷到好想棄game
巴哈有位置圖 跑一兩轉就記得
想問問拎去開個代碼儀個粒解碼器黠樣可以有效率d去刷?
D人推 回音既廢墟 (兔仔1分鐘果個)
但我個人就建議依個 都係一分鐘左右一場
https://youtu.be/grwEgsCdYVc?si=8jBEaWV6wWIZMc1U
格雷真係好食資源
想刷怪快要練半枝火箭炮
想打boss高傷就要玩造血流+巨蟒
紅黃紫mod不計其數
投資量一定多過究極兔 如果重玩一定揀返兔兔
小朋友才選擇..一陣課多隻終兔算
其實人多同少有咩分別?
我兩個人刷都係得30萬金到 已經係無限滑水配置黎
唔明點解差咁多
多d人個地板傷範圍多d痛d
隻怪生出黎即死同過多秒先死個效率已經差好遠
每一隻怪有獨立重生timer 所以最好一吓秒咗 總怪量會多咗
聽個個台仔講,3人隊喺分成最多
要1終冰喺因為水妹個水道嘅攻擊頻率太慢
造血流塞個大範圍mod都可以刷怪
又同大炮其實冇咩沖突
合桃006點開 搵唔到點開
金士頓空洞
想請教下我依家進度過唔到吞噬者, 現階段我有咩做漏
我現時lv51馴養員有裝滿爆率爆傷槍傷射速mod, 用冰女lv40有裝毒抗千幾,
吞噬者一打到佢個回血機制,我唔知係咪我唔夠火力? 我呢個狀態既馴養員打150飛先打得爆個毒罐
應該唔夠火力啫,或者跟下街團搵人幫拖

再唔係我可以幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞