今日出《第一繼承者(The First Descendant)》冇人講

787 回覆
5 Like 20 Dislike

八月初將更新:
1.新角色(露娜)
2.終極版沃爾比
3.新巨神 暴食者
4.新的終極武器(金武)
5.新的造型

八月底 第一季更新:
1.新的主線章節
2.新的賽季通行證
3.新的角色 以及 角色專屬任務
4.新巨神以及地城(入侵作戰)
5.新的武器
6.新造型
7.新的終極版角色

十二月初 第二季

主要更新: 巨型地下城(入侵作戰) 以及 實用夥伴(我猜是寵物)
其他內容跟八月底的季度更新一樣
1.新的主線章節
2.新的賽季通行證
3.我猜是系統完整化 優化之類的
4.新的角色 以及 角色專屬任務
5.新巨神以及地城(入侵作戰)
6.新的武器
7.新造型
8.新的終極版角色

這目前公開進度來說 應該每一季都會有一隻以上的新角色亦或是終極版角色
以及新的主線以及巨神 還有最重要的新造型
我猜形式應該是走三個月更新一次大的(如新主線 副本 巨神)
然後造型這些東西可能是一個月更新一次這樣
他是寫說一個季度會有三次更新(一個月一次)

至於八月底更新的地下城 應該就是我們目前在遊戲中會掉核桃的簡單/困難本 我是定義這個東西叫入侵作戰

然後八月會有系統優化
第二季會有大型入侵作戰以及"實用"夥伴
我猜這個這個實用夥伴 應該是撿取寵物之類的(希望是)

Credit: 巴哈
刷左十個鐘都攞唔到bunny代碼痴撚線
普版代碼?
終極痴撚線打6場都出唔到一粒082核桃
我諗緊更新完潛行任先再解 我而家做住啲其他嘢先
好似放咗風下星期改
官方見到水妹轉圈farm勁高回報 cls良心到唔nerf 仲要buff其他嘢到呢個level
可能留返8/1改 有得刷好快刷
Lm
水女唔係講咗會改番咩
25%既雷霆萬鈞零件我每件都刷十場先出
沙連個催化劑打咗21場先出
20%?
各位師兄你哋打咩刷錢
隻驚窮到同真人銀行户口一樣
水妹刷哨所
2日夾埋刷左40m 升幾個mod就唔見左一半 冇左都唔知點算
根本就要, 依家升隻人升把武器都升到懷疑人生
個公告講到明無限respawn係unintended
後尾有再補充會改到同其他popular farm差唔多
只係nerf少啲,唔係完全唔nerf
趁而家有得刷好刷喇,1.0.4就無
岩岩down落黎玩 無晒人討論?
有冇清知呢隻GAME淨係拎一把武係咪會升得快D?
仲有好多人玩 但真係無咩好講 刷就係
而家有時間都拎嚟刷valby farm
3分鐘40幾萬gold
但刷一陣就好頭暈
今日刷左成日都冇sharen code
暈就唔覺
不過係咁兜圈真係好悶下
呢隻 我好快刷到
但用落唔少太好用
5%金mod刷一晚都唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞