GME / Ryan Fucking Cohen (205) - T+35 x 65535 白卡聯盟

820 回覆
3 Like 0 Dislike
因為2069先升係無可能 silly 癡線 冇可能會發生
Silly發音就係 see Li 斯李
而我地華人社會 習慣將last name 擺前面
所以!!!!!!! 答案就係李斯喇
而做過李斯嘅TVB藝員就係得陳國邦
而陳國邦生日係2月4號
所以!!!!!!!!!!!!!RC暗示ss日係係!!!!!!!!!2月4號
連續幾個撐trump tweet
就係文字上意思
係superstonk 班友成日過份解讀
佢根本唔care 咩ss
陳伯,夠鐘食藥啦

啲Reddit 仔簡直就係RFC啲奴隸
出糧/GME升就去GameStop買野
GME跌就溝貨+DRS
總之賺嘅錢 最終都會流返入GameStop
有人屌RFC仲會走出嚟護航
我都做緊野
係咪準備出tweet?

RFC: Biden 1942-2024
Biden: I am sick
佢想同kamala 69
佢咁多留言只係覆個KOL
自己炒作就得
又仆直
唔意外🤷‍♂️
ss
條ban bet reddit仔要俾人ban了
Ryan Fucking Cohen offering 左咁多股
Ken 子仲點駛T+35 買返丫
玩完啦
RC 如果無野宣佈依嫁增發後股數根本唔會點飛,即使 DFV meme 或 Live 都昇唔返上去。

RC 之前搞個推 gamestop NFT 都仆直就知,搞咩都死...

除左回購之外,但佢唔會咁做...
好難理解啲人點解當佢神咁拜

做過咩係對股東有利?
炒咗啲舊人?執咗啲舖?
唔係正常人都會做嘅野咩?
唔係靠kitty 佢會有今日
不過無啦 玩鳩完 比佢陰咗兩鍋
睇怕依家轉哂去狗糧有排都唔再玩gme
https://www.reddit.com/r/Superstonk/s/zFYriXUv1I

講到咁 即係幾肯定轉走晒啦

Larry條耶撚都係心地唔鳩好
又要磨廿蚊一年
Reddit仔:RC冇糧出架
DKLM 冇糧出就可以撚鳩啲股東?
我地都冇糧出,班ON9 REDDIT仔,左撚到仆街
平時應該係口講SH, 之後偷偷地賣,不斷水鳩人SH
成交量縮緊代表啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞