Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel (50)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
全盛期,唔計上古時期放3張強欲3張大法師個啲卡組,壹世壞應該公認史上最強
計埋一樣最強
md 好似無得出呢張
萬惡係L2
咁冇了
咁加速黎冇咩意思
尤貝爾打依家嘅殘廢人魚都難分難解喎

無限制都唔知贏左幾多次了
全盛人魚0turn展開已經噁心,再加埋全盛嘅伊西斯幫你隨時清墓地,你唔係同道中人都幾難贏
有睇動畫就會覺得好撚正 主角老婆
手持宣告者+地天使,連次吸都唔驚
一擲就世界末日
睇動畫時唔太明 個時淨係覺得痴痴地線可能太細個
k 社預告 12號會有預告

嗰陣k社痴撚咗線,唔係用禁卡表平衡環境,而係不斷出新T0打壓舊牌組 壹世壞之前嘅雷精又係佔賽場七八成,壹世壞之後又整副六世壞打翻轉頭
尤貝爾愛十代嘅程度的確係痴線級

因為尤貝爾原性別係男,為保護十代自願改到不男不女,後尾保護過度而俾人丟到上太空就真係痴咗
GX其實好好睇睇住十代由純真決鬥者變到大人咁成熟失去左當初個份純真,到最後遊戲幫佢搵返個純真中間又插下d感動位,由其係同諾呢老師既畢業決鬥

btw,當年睇係無覺得咁gay的依家睇返覺得gay到有d痴線
gx劇情行得太前
陽光主角中段眾叛親離、黑化,到最後變孤獨英雄
仲係用卡同變性boss肉體超融合

劇情發展用依家眼光嚟講直頭神劇啦
角色塑造咁失敗
主角嘅朋友全部都垃圾角色嚟
配角最好都係老師、教授、約翰同尤貝爾
十代都唔得啦
後面個幾套已經話你聽英雄唔一定要好似佢咁
有咩唔得英雄/主角唔可以係慘既咩
Arc-V就真係唔得la
新比舊既強先可以逼你比錢追新卡

效果通漲係所有卡game通病

一係好似Pokemon 幾個月就cancel之前既卡
我幾鍾意十代
個角色跟住故事發展有改變 唔係由頭到尾同一個樣

遊星 遊作個角色一出現已經係完成形態其實好悶
十代係寫到我係英雄所以咩都要靠自己先得
連帶落黎就係變左班配角全部變垃圾

Playmaker 一樣都係呢個人設
但人地配角冇寫到咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞