(突發!)阿Mo傷口愈合情況理想,將會安排術後首次洗澡!!

145 回覆
78 Like 46 Dislike
打走啲老泥
可能係沙德威斯坦
慘過死
其實佢得罪連登仔啲咩都已經好慘重要講埋啲野咁撚難聽
太過煩膠, 啲傳媒隔幾日就報導一次, 屌你老母
信耶教
佢老豆煩姐
Mo到底做錯乜野
有錢又憎
受害者又憎
真係黐撚線
我真心想佢好番
正常冇乜利益都唔會想人死

同埋現實只有利益的關係先係永恆
我愛mirror
admin死左?

有bam圖都唔做野
啱j果d唔會咁快bam
Mirror嚟睇過佢未?
點會硬唔到
想做佢私人護士 幫佢起機
) 【神經線配對帶來的感動】

經過了四星期的神經配對(現在仍進行中),基本生活所需的肌肉活動,都在配對的過程中漸有反應,只是還不夠力量,也需要大腦慢慢掌握怎樣控制。眼看原本手和腳在過去這一大段的日子都是不能動,現在卻是開始看似有主動的動作反應!每個認識並看到現在的阿Mo的人,都產生異常感動。

2) 【神經配對有如考古的探索】

治療師為阿Mo做神經線配對已有四個星期。他們尋找神經線與肌肉怎樣配對腦電波,起初好像是考古的探索一樣,沒有十足的頭緒,但隨後確定了一個大的範圍之後,就好像要進行地毯式的搜索。每個電波的頻道都慢慢嘗試,觀察肌肉反應。雖然過程中很多嘗試與錯誤,也看似沉悶,對阿Mo、家人並治療師們卻是充滿了剌激和挑戰。每當配對成功,對大家都是一個接一個的激勵。

咁係啲傳媒煩啫
建議Mo爸睇下^人魚沉睡的家^嘅原著,佢好似故事入面個媽媽
https://youtu.be/YYsWRP--bEA?si=u7s8eEj2hFgsSSM4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞