崩壞:星穹鐵道 (36) 2025夏 聯動Fate UBW 銳意製作中

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
2.3都撐得落
你係真孝子Respect
2.3點都好過送殯/人有五名代價有三啦
反而我問有咩game好過米遊冇人理我 真心搵緊野玩
見到隻咩dolphin wave竟然生存到咁耐出好多figure+出台服仲以為有進步
玩落去又係垃圾
因為黃泉新入坑 黃泉係0+1 買ac個陣咩都唔識所以無買到有佩拉嘅ac 玩左一個禮拜 通曬主線 想請教下各位組隊方向同埋抽卡規劃(盧卡同桑博係被迫練 因為我無其他虛無
點解有啲似女人?
方舟會唔會勤力過星鐵
多嘢玩美術靚亦都係玩法唯一劇情好但表現方式睇個人
講漏咗最重要嘅音樂
二姐都要抽我真屌佢老味
之前隻泳裝神秘又抽唔到
古戰牛又加血
你話我米孝子都咁講
米送得少都好過CY送咁多
起碼我係打機唔係坐牢
4星虛無位暫時係 佩拉>小季子>桑搏>盧卡
你呢家組隊都係黃泉+虛無位+虛無位+生存位, 如果冇乜生存壓力, 可以生存位換輔助位

一般組隊都係 主C+輔助+輔助/副C+生存位, 後面多角先再諗其他極限D既組隊方式
另外考慮到虛構深淵(對多) 姬子同黑塔都值得練, 不過唔急

抽卡規劃只要記住, 呢隻驚主打一個核心觀念, 流水的主C鐵打的輔助
好既輔助可以用好耐, 而且大幅提高隊伍上限, 呢家最hit既輔助係花火(應該過多1,2個版本就會復刻), 阮梅(岩岩復刻完, 下年請早)
另一個抽卡觀念係抽新唔抽舊, 崩鐵戰力膨脹超恐怖 舊角(特別主C)好易追唔上膨脹既速度

黎緊2.4版本既角冇研究過, 好似係一隻主C同一隻奶, 應該唔少人覺得唔太重要可以skip(包括我)但你又缺角缺到傻, 到時開pool可以睇下攻略評價如何再諗下抽唔抽

最後彥卿千奇千奇唔好練
方舟的確抵玩
不過2D塔防點都冇3D探索+演出咁磨到時間
而家手機得返原鐵絕 方舟 緋染 檔案 妮姬 FGO
啲零碎時間寧願開twitch睇人打機
實用攻略!!
一版一個細保算係咁....起碼好過300抽0UP
zzz打完17防禦戰未
方舟每個月都有新主線/支線
中間再攝復刻支線/高難賽季
就算難得幾日完全冇活動
都重有個超耐玩嘅肉鴿
d人直情當電競咁玩 搞埋線下比賽/國際聯賽
飛霄抽爆
好似係自己搞嘅肉鴿聯賽?應該冇官方
有咩咁勁
睇來要2魂
崩鐵宜家機制拆分已經係常態
改左命途咪抽囉
睇字好似好屈咁
唔知又nerf 幾多下
次次都負2命
睇雲璃銷量
等睇你真香
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞