崩壞:星穹鐵道 (36) 2025夏 聯動Fate UBW 銳意製作中

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
罰你諗多陣再講
2.3你諗多次算唔算有更新
2.3點會唔算 我覺得主線好過送殯個patch先
我真係覺得手遊界黎講米哈遊算勤力
有冇其他廠多野玩過佢介紹
最近一次過棄左公連 錬金A25 馬娘 崩3 搵緊其他野代替
鳴潮大爆死 學偶玩厭埋都準備棄
諗多咗
兩個都係垃圾
手痕抽左翡翠0+1
抽左先知要知更鳥但我冇好似抽左無效金咁
搭姬子黑塔打虛構
開頭諗住同銀枝會夾, 睇完攻略先知唔夾
之前抽落既銀枝又係冇用過咁濟, 由1無效金變2無效金
好彩專武就算比其他知識用都幾好, 唔算無效
翡翠係加黑塔架你用錯晒
已經將黑塔靚既大公套比晒翡翠
呢家又要重新刷過
你都冇抽翡翠
如果唔係有配音而且係3d
我會以為米記成間公司放大假
我試用過得唔得
試用set 好哂個場唔計
2.3 hea到離譜,如果2.4都咁hea就唔課大月卡
你提及呢堆真係有玩過就會覺得連星鐵既屎都係香
成個手機GAME界不嬲都係沒有最屎, 只有更屎
未來幾年想搵好過米家出既GAME應該機會渺茫
見到2023日本課金榜頭4係怪彈FGO馬娘PAD真係覺得好撚神奇
日本仔好似完全唔想進步同支那競爭
又唔係冇技術 馬娘 A25啲3D完全唔輸蝕
但啲新game一掂就知唔會長命 倒模倒出黎咁
公連我玩左5年幾乎齊限 本身都悶但唔麻煩
一強推左屬性系統即棄
另外2隻一down落黎5分鐘即鏟
公連真係好癲 放置左咁多年竟然先開始逼課同肝
雖然我係劇情太爛先棄
其實姬子黑塔夠唔夠做?
好過GBF 製作人留左堆屎就走佬
公連同GBF近依一年開始迫人課金 限定連續出真係有撚病
日本手機GAME界已經唔會再有希望
一係得堆十年古董GAME, 一大班重課左唔捨得棄既人養住
新GAME都係偶像類, 對偶像GAME冇興趣就冇野玩
至於想玩ACTION, RPG哩D的話, 都唔好期望出到D高品質
好似都有隻廢怯少女版星鐵整緊既......
然後仲有隻手機版工作室開發商搞緊隻ACTION GAME...
跟住就...冇...
GBF好似癲到合作角全部送個慣例都改埋

仲要講到明唔抽就絕版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞