加拿大算唔算已經比印度佔領左?

97 回覆
244 Like 16 Dislike
你要淨睇主要城市
兩個地方既白人好多都搬哂出去外郊
多倫多搭地鐵成節車廂80%印度人同包頭女人
好撚心就d低端人口多既國家互打啦
人地真係係地獄殺出黎,你班溫室小花就四十蚊食個全餐早餐都牙痛咁嘅聲投哂訴
呢個係事實喎,我識個hiring manager 話個HR send 啲CV 上嚟,99%都係印度人嚟,因為個HR 都係同鄉
所以咖哩佬而家比人杯
玩得太過火
其實講揾自己人笨, 印度仲痴線, 成大堆印度agency呃印度人去貼錢打黑工, 讀垃圾, 之後連visa都無得續
佢地太強大, 團結完可以有能力搞死加拿大經濟同市容
點杯法?
上網個出post嘈完當杯咗?
贏家始終都係佢哋
Share room 全部都係印度人呃印度人
喺美國d 印有唔少係技術人士嚟嘅

但至於個人口相比返成個垃圾種族,0.01% 都唔會有

印同蛔係世仇,但只係 ☪️ancer 同 cancer 嘅分別
大家專精唔同有拗撬好正常
一個強姦
一個恐怖襲擊
印度佬揸車亂鳩咁黎
玩EE印度人真係屈晒機
如果唔計印度誠,究竟英國定加拿大既印度人掌高權多啲
識條死仔同我講佢行EE拎PR,我當堂拍佢春袋問佢點解英文仲差過我中五畢業
Threads 有件港女日日post自己食垃圾印仔。真好肉酸
印度大把學歷工廠,有晒中介一條龍服務。班撚樣個個都”master” “double degree” PNP / EE火爆分,但之後過嚟做Tim Horton

加拿大又係戇鳩 應該只限全球有排名嘅學校先批 篩走啲垃圾
你講呀?
印度就係好多所謂移民中介,水9啲印度後生仔借盡財仔嚟加拿大做黑工/學校超收
你真係睇多啲新聞好...
https://youtu.be/dNrXA5m7ROM?si=vEfVZkeupqikTEQm
local係各方面都開始杯佢地,聽過做生意既唔接印度客 因為特撚別麻煩 又比唔起錢又多要求

唔請印度人,因為好多學歷都係流 工作能力完全唔成正比(當然唔會明面講)

唔租屋比印度人,因為佢地會一間屋屈10倍人數 住殘晒間屋

講緊唔係正係白人/亞裔,係好多老一輩正常印裔寧願租屋比華人都唔租比新一代印度人
東印度公司
我諗西方國家都係 唔止印度人
就算唔係印度人 歐洲都好多土以其人
無計 D歐美人唔生 印度土以奇狂係到生
所以遲D分分鐘D歐美國家大換血
唔會再係白人世界 白人可能唔見哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞