加拿大算唔算已經比印度佔領左?

97 回覆
244 Like 16 Dislike
無論所有工作 10個人有5個都係印度人(非華人工)
就算華人公司你都會搵到印度人
由黃絲變左藍絲 你問我答
https://lih.kg/2849781

邊個同佢圍爐嘅話 你全家都係賤種狗
英國先係最大印度國
你隻冇牙狗點吠都唔會有人聽你講
英國應該冇加拿大咁癲
印度人仲多過華人
At 1.8 million, 5% Canadians have the Indian heritage: Census data.2023年9月19日

Population. In the 2021 Census, 1,864,318 people in England and Wales were recorded as having Indian ethnicity, accounting for 3.1% of the population.

打和啦
咁英國又真係好撚多
仲要咁細嘅地方
英國都係印度人多過華人
英國人口多D%來計少D
但英國細好多
係囉,加拿大咁差,返香港啦,
大家等緊你返黎找數。

on9 如果真係攻入我即刻沖入禮賓館強姦林奠
邊屌佢邊叫大光復香港啦

如果俄羅斯真係攻入烏克蘭 我即刻裸行麥理浩徑
https://lih.kg/ikBezT
大城市基本上都係, 細城市都仲balance到
第日上到位一定要杯鳩班咖哩佬
上次去多倫多旅行我以為自己去左新德里
係去到Markham先至少印度人
萬好冰室入面廚房都係印度人
其實安省以外係咪少d 印度人?
溫哥華都無乜
睇城市, ON有啲細城都係少印度人, 例如Sudbury,
Winnipeg Edmonton都有唔少印度人, 只係無GTA咁誇張
回撚勁啲
日本餐廳都係
Surrey 最多,Burnaby感覺都唔少, Vancouver 舊區Main street一帶幾個blocks傳統印度區,呢幾年,Richmond 都多咗啲印度人。

當然成個大溫visible minorities 仍然華人最多。

之前去Lansdowne 睇馬戲,個埸居然差唔多一半印度人唔,知邊度走過嚟睇。
萬好呢間野唔係好好食姐
香港都係啦,唔止加拿大
題外話 不過
印度人一樣屌 加拿大真係好多中國香港狗
去Niagara Falls 旅遊
係fall周圍 附近 8成都係印度人
Brampton 冇去過
但Surrey, BC 就日日都experience 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞