入嚟放低你嘅心事(32)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係。有時候佢分享出邊玩嘅嘢俾我聽,我的而且確俾唔到反應佢
呢個係我其中一個哽住嘅位 真係無奈
唯有真係順住去
不過點都好 我講完出嚟都有舒服少少
多謝師兄撥冗回覆
最慘佢嘅圈子一定唔會有好男人。有比我更好當然我安心祝福佢。但係遇上仆街就…
坦白講香港地好嘅一定俾人mark住咗。所以十個九個遇上嘅一定係仆街男人知男人
呢一刻我都唔知可以講咩,淨係知好攰
被出軌
三個月了 都放唔低
無憤怒 小小難過
腦內只有 點解
點乜解呀
新鮮感作怪囉
係。呢一刻真係好想離開個世界,但奈何屋企太多問題要處理咗先,如果唔係就會搞到屋企人,希望搞掂晒啲嘢之後我可以睇開啲
唔岩就next 喇 唔洗晒心機去挽留一個想走既人
同條女一齊左一年 前兩日散左 我同佢係異地戀 佢岩岩出黎做野 最近番份新工無耐 佢話好大壓力 兼顧唔到我 佢未番工前都好正常 大家唔洗話佢係雞 以我同佢一齊左一年既情況 我好了解佢既為人 係唔知點解無啦啦一句分手 就block晒我啲野 仲講埋晒啲好絕既說話 我係依刻都仲係好心痛 抖唔到氣
師兄又唔好諗到咁灰
既然你話佢係活潑開朗
唔似係會嫌棄你進步得唔夠夠多嘅
通常都係自己介意多過對方介意

假設佢係逃避型依戀
通常係因為怕去進入關係 想所以糾結緊
有冇試過你疏遠返佢嘅時候有冇咩特別反應?
如果佢真係唔鐘意你嘅話佢應該會因為咁鬆一口氣
但如果佢又搵返你咁又唔同講法
證明佢都因為你唔理佢而在意
純粹個人諗法
但係佢未番份工之前 大家真係好愛大家 每晚facetime 佢係無咩錢既 但係佢好有心機整左啲手工野送比我 就算無錢都要番下part time買野比我 我係唔明點解佢無啦啦可以咁絕 對上一個月先慶祝完一週年 一個月後番工話唔愛就唔愛 我真係唔係好信佢講既藉口
明白,我係好明白。但係做嘅時候真係好唔捨得,連發夢都見到回憶
時間幫到你
但呢段時間一樣都係折磨緊我。短短兩日瞓兩個鐘醒一次,瞓埋都唔夠五個鐘。依一刻真係好想長眠永遠都唔想醒。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞