突發 Twitch有港女死亡直播玩吊頸 6

1001 回覆
14 Like 30 Dislike
關你撚事咩?
好唔安樂
好好安息
巴士好幽默,笑死
佢utube channel 仲係度
有片
岩唔岩你j?
條女英國讀書 讀醫定物理治療 音樂又叻
條仔就32歲一事無成開台打機 講嘢又勁撚Kam
條女死得好唔抵 死完再要比條仔抹黑
女事主RIP
個男人真係痴撚線 完全係恐怖情人嚟

呢篇潮文完全貼合晒呢啲人

又係D傻西毒撚,有女同佢傾兩句就沉撚曬 Text下佢就認定呢個係一生中最愛,非卿不娶 跟住開始傷春悲秋,覺得自己陷入苦戀,凄美浪漫 個女仔同男仔傾兩句,就覺得有人比帽佢戴,嬲到震曬 好快就會忍唔住戇撚尻尻,死就死唔做實後悔,唔照下鏡先,自殺式表白 毒撚表白嚇死條女,派好人卡,再Block尻佢,毒撚就開始惱羞成怒發爛渣,怪條女做乜比錯覺佢,賤格收佢做兵,冇興趣做乜要同我傾計同我text,之後再上高登屌條女係雞 憤怒過後,自我陶醉自覺經歷失戀,再次傷春悲秋,認定自己受到情傷,曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲,再自命看透世事,「自我選擇」拒絕動情,一個人自在更開心,全部女人都係雞!溝女既係狗公MK!拍拖既直刻死!撞車死!生Cancer!換唔到心死!抵撚死!哈哈哈!全部係雞!全部都蝦尻毒撚!全部仆街死!哈哈..哈!! 毒撚,Are you ready?!
支那種都有人啱
睇左啦
想像唔到隊冧人會有幾自責雖然我成日都想隊冧人
嗱而家就鬥快
帶眼識人真係好撚重要!
普通相 做gym啲女仲少布
rip
受害人(條女)而家有冇事?
你啱咁我信你啦
實扑!
個名詞點解係pick-up artist唔係guilt trip?
就咁諗pick-up artist好難想像到精神暴力
佢睇小你喎清畀啲火唔該
露咩溝 抱住隻貓果種
你樓下保安個開領shirt都仲deep過佢
但個狗公上晒頭 ,話人引9佢
望到張圖你應該呆撚左

跟本就人地2個星期觀察下你適唔適合 (觀察期)
發現唔對板 ,斷欖 ,跟手隻狗公發撚左癲囉
都係芝麻款
你係咪平時中開騙案?
條女走左之後,個狗公開台喊苦喊忽咁

係緊重覆幾句野

「我唔明我有咩錯阿,我都好辛苦嫁,我無諗過會咁嫁,我唔係想你死阿,我只係想你改過,點解唔聽我講阿。我打電話比你你又唔肯聽,我都唔想嫁,係我害死佢阿,我生存係呢個世界都無咩意思,反正我都一事無成,我都係消失啦,我唔會再出現,唔會再開台。」

又講多次,我唔明我有咩錯阿,我都唔想嫁,我都好辛苦。。。。。無限loop
你都戇鳩嘅
點會咁樣開post啊
梗係澄清話自己冇咁樣做過啦 就係咁已經夠
保證好撚多人睇
你會係其中一個 你一定含撚入去睇
豬西樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞