突發 Twitch有港女死亡直播玩吊頸 6

1001 回覆
14 Like 30 Dislike
Po頭唔再Po啲主觀資訊 同埋連仔會del片

男事主事前直播clip

https://www.youtube.com/watch?v=01QYeaSocx4

男事主 何秋

女事主 六妹

另外未有新聞報導件事 係咪死左自行判斷

1-5出現過既對話圖整合
日日=女 汪汪=男

7月16日

7月14日

男女事主 DC chat

IG CHAT (右邊女事主
真係正一臭閪,自殺都唔死好啲
條片影乜撚嘢呀,乜柒都睇唔閪到
係吊就全裸搵cam影住上半身吊啦仆街
希望佢聽日復活再吊過,吊撚柒閪到有嘢睇為止
真係正一垃圾死臭閪
煩撚到 狗公真係下賤
終極懶人包
一個玩弄開男女感情既mk妹
玩弄左一個老mk
點知呢個老mk同佢一樣癲既,郁下就要生要死
老mk係個幾百人睇既直播主,點都要面,於是爆女方料
加上以前d受害者的證詞(mk妹係rp內外都玩過唔少人)
mk妹情緒病發作,頂唔住而
一句講晒,唔抵可憐
承受唔起玩人既後果就唔好玩
自殺唔緊要
點解要直播
臨死都attention seeker
好大怨氣
已整合頭五個post出現過既對話圖
但睇黎睇去真係未見過任何對男事主有利既證據出黎
大家可以繼續討論
利申 唔參與討論純粹想砌下啲資訊
邊忽有玩弄感情 佢地見都未見過喎

越睇d對話截圖就越覺得呢單係PUA事件!
PUA簡單d講, 即係其中一方對另一方施加語言, 情緒同埋精神上既暴力! 有唔少受害者最終走上自殺呢條路!
個何秋多次提到自殺, 但佢自己又唔去自殺! 彷彿係度灌輸比女受害者聽, 依家錯既係你, 你去自殺就可以解決到問題!
過往大陸都有唔少PUA案例! 亦都有案例, 死者家屬告個精神施暴者, 成功將個施暴者定罪賠償同入獄!

咪條臭閪網上玩RP玩弄毒撚感情
老實講唔係自殺都唔知有班咁嘅人做直播,咩人先會睇,感覺上睇JFFT果類我已經覺得係浪費時間,睇依班人係想點
圖呢你老母,人地就咁撚多圖證明
你就淨係靠自己把死臭口
你條契弟忍你好耐,
宜家個個講事實,
你就9噏當秘笈
證據呢?
attention seeker係咁
放個屁都要放上嚟添
打我吖笨
條囡直播自殺
咁多人睇到
有人受影響去咗自殺
我都想告條囡
佢肯定係癲婆
臨死都要傷害世界
突發 Twitch有港女死亡直播玩吊頸 5
https://lih.kg/CAxoEgX

如果 涼宮007 #83927 入咗嚟麻煩大家引用呢個回覆通知我,我想知呢個思覺失調患者食咗藥未
所以根本早死早著唔抵可憐
不過死者係英國
街哥台灣支解完人返到黎香港都冇得告
呢單點告
想知會唔會有新聞報
條女喺英國 未必會報
你而家點誣蔑死者都冇用
俾人Bam咗之後你啲回覆會消失晒
條女好似仲有養貓
仲要英國租屋
死都要搞到人間屋變凶宅
仲棄養寵物
真係害人害物臭閪
冇啦
最鍾意上連登攞料個間都冇報
想知用咩理由bam,井多D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞