【左膠末日】微軟關閉公司最大DEI部門,負責人抱怨高層:DEI不再像2020年時重要

99 回覆
204 Like 2 Dislike
DEI 根本倒米,同消費者作對
呢條友係咪黑人
左嘅人本身就係廢人 就係垃圾
DEI根本就幫公司倒緊米
唔夠QUALI又要夾硬請
出平啲人工又話你歧視
啲黑鬼同女人成日問點解佢地咁低人工
學TRUMP TRUMP話齋 "You will pay the same if you do as good the job."
DEI本來就係為左迎合民主黨
而家都差唔多要換侵侵 唔裁切你裁切邊個?
微軟70b 買間賺唔到錢既垃圾公司
屌你真理部文化部
你講緊打工仔角度嗰種DEI
佢(同呢篇台仔報道)講緊對消費者嘅影響
如果將DEI歸埋落HR度做,都仲合理啲
極端到監埋啲product一定要點做梗係乞鳩人憎
先唔講毀左幾多經典條數先,幫助融入?幫手侮辱,醜化東亞人就有,近排嘗試埋篡改東亞歷史同文化,入侵同恐嚇亞洲廠添

從來黃皮喺佢地眼中都唔係人黎,但唔知點解要俾佢地勒索指導科水俾佢地歧視囉,咁撚樣叫幫
隨時將DEI外判俾sweet baby
唔好開心得咁早
而家gamer抵制緊有sb參與嘅game

班左癌又唔會畀錢買game
On9 asian係woke撚心目中係有錢人要打倒,同你講dei?
Asian 係white subordinates
呃飯食一早應該要俾人釘
咪臭係
亞裔移民讀得成書 搵到好工 做埋中產
破壞咗左癌嘅"白人剝削有色人種"論述
所以佢哋嘅所謂DEI根本唔會幫亞裔 直頭要當亞裔係白人走狗
https://youtu.be/Ujp8VmnQQJ8?si=tZd0uW66w8qGslhV

唔知係咪經濟唔掂
最近D大陸GAME越出越咸好似冇王管咁
如果4年後有需要再搵你返黎
屌你老母啦,垃圾賤奴
公司都有幾條友DEI
成日都pride乜又派彩虹繩咁
嗰幾條友仲要一睇就知gay嘅
本來都無乜嘢,你gay你事
而家咁樣質埋嚟真係愈做愈反感
而家啲公司其實都怕 sweet baby,佢哋同ign 呢啲出名平台有合作。陰謀論啲咁講,有咁大影響力就更係逼啲人交保護費,你估真係有心係為 dei 貢獻咩。

assassin creed 就已經印證咗呢件事,sweet baby 呢啲毒瘤係要剷除
都未選,會唔會快得滯?
搵個隊冧侵侵,Joe Biden 繼續做,我睇你點算?
可以加入連登開post團隊, 每個post 1蚊
旁門左道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞