[Switch] Splatoon 3 [48] Now or Never Seven

263 回覆
2 Like 0 Dislike
各位早
話咁快三代已經玩咗就嚟兩年
亂獲咗一年多啲
但嚟緊將會好忙,冇計要正式棄驚了

多謝所有陪我打過工嘅人
每十年一次同我玩open嘅人
體驗過我地獄教工師傅嘅人
其實一直都好想有班香港人一齊亂獲
奈何中文圈太細 搵齊四個真係幾難
如果今時今日仲有人想入坑嘅話都可以公海@我~雖然棄咗驚但係都可以9up吓答吓問題

最後循例show off吓啲紀錄啦~

🌙(無條件最高蛋數)
☀️(三白天最高蛋數)

鮭壩 🌙 235 ☀️ 235
卷堡 🌙 220 ☀️ 217
麥年 🌙 246 ☀️ 225
爛船 🌙 221 ☀️ 205
交流 🌙 251 ☀️ 216
工房 🌙 231 ☀️ 217
鬥技 🌙 233 ☀️ 219

大跑 🌙 239 ☀️ 221
團工 331 (交流)、326 (工房)

https://twitter.com/nintendovs/status/1815794010583146887
世界賽冠軍組因為過往嘅種族歧視發言被褫奪獎項
by美任
又唔係覺得判得唔啱嘅
只係攞返13歲嘅嘢嚟講又難免覺得秋後算帳
做人真係要小心啲講嘢

然後覺得成件事最慘係攞亞軍嘅日本隊

咁嘅matching點打呀,對面全部長距離,自己嗰邊全短撚
想講你打得咁唔開心點解仲要玩
新Salmon Run精品
今轉一堆著得上身嘅應該會好賣啲?

留意呢轉只係預約, 8月上旬先出貨

https://x.com/N_Officialstore/status/1816279057195229257
講漏咗online store先係預約, 實體店有現貨
覺得上一輪吸引啲
條片一開頭對面已經死咗一半就衝去籃底入啦
https://www.nintendo.com.hk/topics/article/5a0Yro06xBWKE3NNhpqYM3
終於有香港比賽
但唔係台灣嗰隻
玩左咁耐
終於的起心肝開陀螺儀練
用開菇玩
打NG希望啲路人唔好介意殺數底
巴打一直以來用蘑菇頭玩咁勁?
我冇咩點打rank輕鬆型玩家
新post lm
Grand fes之後隻驚應該差唔多了
下部機都就出
4代準備
無玩兩年,啱啱先開返黎玩就話完
咁你咪好多新武玩
隻驚都係出咗差唔多兩年
都係用N Zap多
一開始成日斷線玩到無心機就停左

想問吓英雄模式 所有有關過晒
但仲未出隱藏關卡
係咪同圖2個檔案6未齊有關

點解仲未有? 有冇師兄幫幫手解答!
就咁睇你啲關卡數字就知打少咗啲關啦,打哂先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞