[Switch] Splatoon 3 [48] Now or Never Seven

445 回覆
2 Like 0 Dislike
劇情真係唔洗同老任擔心,繼續玩埋三代,放心第四代好過,老任專出隔代神作係冇錯嘅
依隻game remake冇意思
我二代玩到三代 都仲係新手咁
今次演唱會好正
希望會出第四代
未來打頭幾場已經知道實pk
splatoon2呢
呢首真係二代有個好完結嘅神曲嚟,小八一出地面就起呢首前奏,淚腺崩壞,每集都有代替唔到嘅美好場面
集集都玩,希望快啲出四
不過我諗都係會出喺switch 2到
我鍾意個首wo oh oh
Somewhere ,somehow ,thank you for playing ,有咁嘅隱藏訊息,會唔會無下一集
不過應該係4號主場啦啩,今代蕩失路咗成集
希望繼續出特別版主機
Fly Octo fly?
小八尾王個首好似係
https://twitter.com/splatoonjp/status/1835589440653402158
下次更新後即使冇連網都可以入Grand Fes
即係將來摺咗個server都冇問題

好似話係想將splatoon打造另一款mario
應該唔會下集
可能係switch 冇下集
下集switch2
咁應該就係片中嗰首 into the light
係咪全世界冇amiibo都可以offline入
Google左,係fly octo fly
依首好正
最記得係首歌名同情節勁夾,走呀,跑呀,然後飛啦!小八
第一次圍住隻boss打嗰啲噴罐勁驚射漏
佢而家對搞唔搞競技向仲1516
Splatoon2其實好競技向,然後3代決定競技向太唔family,結果去咗整色整水
最尾小姬一炮收山起晒雞皮
測量唔到
可能真係嫌麻煩唔再搞
唔係
只係因為而家要online先用到amiibo
買啦
你唔支持佢仲點繼續出

不過我可能會買多隻amiibo備用,當做入場Passset裝唔捨得拆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞