坐香港快運UO係咪買左位都要預左冇得坐?

122 回覆
381 Like 3 Dislike
即係閣下個名啦
原來係咁樣,我冇留意呢個細節

咁就真係惡過共產黨啦
視障個單唔係無正常視力既人陪同上機先趕佢地落機咩?
試過搭過一次..無下次
香港飛無行李寄check in都好D 唔洗排.
但番黎要寄行李就仆街..online check in 同普通果條隊..排撚左成個鐘..
坐uo已經cheap到極
仲好意思99步笑100步
咁點解下一班機又可以上到嘅?

下一班嗰兩個視障人士其中一個突然之間好似佐助咁全開咗隻眼?
你智力有問題?
計埋稅同行李費
其實平得幾多?

attention seeker, block咗佢就可以,唔洗回
用里數換CX咪搞點

叫得你之後申請退款會無證明?
從來都唔會爭UO
咁點搞先得㗎,除咗聲稱blacklist 抽後算帳?閪客大大聲𨳒坐其他人畀咗錢買嘅位都未驚畀人blacklist 抽後算帳,維權嗰個就有事?依家中共国定UO全面接軌中共国
咁當然,UO梗係唔想啲客話落機嘅,又要成機clear過夠鐘又要換crew玩吓手delay 一兩日,條數幾和味,肯定係搵打手嚇得就嚇㗎啦
佢係咪system睇唔到邊個比左錢揀位呀🤣
應該係打手
反正唔使嘈亦唔使令機員難做,直接話攞行李落機等成㗎機再clear行李做安檢,自己就即買時間最近機票claim旅保claim 航空公司,多人咁做航空公司就嚴𨳒閪客

你乜嘢理由可以claim到保險先?
你個世界只係唔同你一樣意見就係打手,好撚好笑

平時唔知點生存

你唔係搭快運以為自己上賓下嘛? 你要當自己係貨,當自己係狗,叫你做乜你就跟指示去做,叫你執波你就跑去執

有錢就去搭國泰啦
試過訂左野食 上到機話冇 仲要串番你訂係咪唔夠48小時訂 所以上唔切 話一係比杯麵你一係你揾cs 退錢 結果揾cs 話空姐話冇比少野食喎 屌佢老母
搭得UO預左。
佢叫你姐,你人又係外地,
返到香港你叫邊個出証明俾你,佢都係叫你自己打hotline,然後hotline又再拋返個波俾你去搵機組人員出信,
一來一回 幾個鐘-幾日

而家出哂新聞 東張西望 就應該肯俾,但係唔排除會抽後算賬,例如封信D字詞令到你Cap唔到保險已經出哂名,
不嬲都話香港嗰三間航空公司嘅空姐都係串過馬撚
永遠都係啲客錯,仲要可以日日上IG屌啲客
咪貪平就無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞