坐香港快運UO係咪買左位都要預左冇得坐?

122 回覆
381 Like 3 Dislike
你報警,機組人員話係要咁調位
1. 你屈服,你遲左到目的地,另外條氣頂到上心口
2. 你堅持唔調,警察捉你落機,你激到心臟病發
反正唔跟位,買張台北上東京機扮西客又得唔得?
短短一個禮拜裏面可以爆兩單新聞
一單就係擺明歧視視降人士
一單就係玩鳩額外俾錢嘅客

佢都話俾你知,佢唔係賣服務㗎啦
堅持唔調位,係因為我俾人盜竊
我報警都係因為我俾人盜竊

你快運直頭係冇協助乘客處理盜竊添
你係咪要玩到咁大?
仲話趕我落機?

搶機票,次次都狗衝
參考返U first 原本係優先check in ,上機 & 行李優先出,
之後改條款 話唔一定,然後刪咗行李優先。

而家買位睇吓佢幾時加返句 訂位並不保証有位 呢句

仲衰過去玩具舖訂模型
警察: 好呀,咁你落機報案啦,唔好阻住起飛,先生跟我黎
自行報警,但係UO企左係 加害人身邊,即係話你先至係攪事份子,結果俾人趕落機嘅返而係你
再送封國泰集團blacklist信俾你留念
係唔係需要UO出信 去証明?
否則嘅話 我怕保險唔受理
而家當場已經有晒盜竊我嘅嘢嘅人,咁咪叫埋果家人落機囉

我保證嗰家人即刻起翻身

你差佬唔係淨係叫報案人落嚟,唔叫疑犯落嚟啊?
仲有機組人員都係證人,唔係問證人口供呀嘛

咁樣玩係成架機唔使起
一睇登機證就知邊個對錯啦

點盜竊?
其實UO自換左人上位後已經變哂,又閪又盛,搭飛機搭得好撚冇尊嚴,身邊個個人搭之前都覺得UO好,又多平機票時間又靚,但係搭過新制一次就發誓唔會再搭,安排各樣野真心嬲
佢既質素唔關平定貴事,安排同服務係睇佢做唔做,而家係好似當啲客係狗咁撚,打手點護主都講唔通
企係佢隔離
等空姐過黎處理
係, 真係要抱住搭廉航就唔好有要求的心態
唔好俾任何付加費, 抱有任何期望
平安到達目的地已經算撚數
香港人9成都會走去屌受害人阻住時間 / 扮睇唔到
乜香港人有骨氣㗎咩?唔洗食飯咩
你話要落機,已經係阻住起飛
佢地就唔會搞你
係呀,你講得啱呀
咪就係人哋俾錢買咗個位,登機證係俾錢買嘅嗰個位

而家俾個大媽坐撚咗落去又呢樣嗰樣,仲要話自己冇問題,一定要坐低,咁樣仲唔係叫盜竊?

你咪叫個大媽show登機證係咪而家人哋坐緊嗰個位囉
支持 唔好咁多人爭機票
尋日有人講UO 調左你位, 係合情合理合法
UO叫你坐邊就坐邊啦,你只係貨黎

嘈乜撚野,再嘈趕落機
警察: 先生,你登機證係寫30AB,請你番去自己座位,你同航空公司有咩爭執我唔理,你可以之後去投訴,但唔好影響航班起飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞