有冇人係想iphone出番4吋?唔係4.7吋

97 回覆
36 Like 100 Dislike
一句講晒
mini大細+pro max電量即屌唔洗討論
如果佢個啲相機同mon 個spec 有pro 咁勁嘅話,我會埋單 應該出翻部5.8 吋 (11 Pro) 個size, 跟住打上先再整Pro Max 同 Pro Ultra
弱智idog仲J緊個左向右animation
一定要swipe或者左上角返上一個app
鐘意MINI 但舊電頂唔緊
5.8 先係最完美
如果粒電好似asus zenfone 10 咁勁。 一定買。

否則好似以前垃圾級電影量就咪啦。
我想
如果佢出得返pro 嘅spec咪會買

利申唔會點用電話打機睇片
你買返舊iPhone 咪算
個撚個都話出Pro spec 就會買
上部13 mini 有邊個真係有買
有pro spec 就屌舊電,一係就屌咁撚貴不了
普通版6.1寸最多人買
即係個spec對普通人嚟講冇問題
同樣嘅spec變成mini size就銷量插水
所以Apple覺得個size有問題唔再出好正常
睇呢個post 見盡班細機撚on9 窮酸味
肯定有日 Apple 黑科技出左部電勁/ 相機勁 ,pro spec 嘅mini,呢班細機撚就會話...

"可唔可以隻mon 大 D,隻mon 6寸機身4寸 就會買,但唔要摺機,摺mon 易壞"
下代出返mini 我換
唔出新款點換機支持
利申:用緊13 mini
用緊12/13 mini嗰啲我覺得冇問題
起碼出咗真係會買/支持呢個size
邊部平買邊部,睇下se同6.1吋普通版咁多人買就知
有pro spec既意思係包埋舊電係pro spec喎
6.9吋先係完美尺吋
出pro spec既mini佢哋咪又係嫌貴
咁到時又會屌部機又厚又重
要SE1咁輕薄先買
咁樣打稻草人冇意思
細機撚(唔係正常細機用家)就係咁鍾意自己做稻草人
永遠都有一個理由唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞