有冇人係想iphone出番4吋?唔係4.7吋

97 回覆
36 Like 100 Dislike
5.4 寸都冇人買但係 4寸出就會好多人買
你啱
仲要一部機用 4 5年跌爆哂都唔肯換
聽呢班撚樣出機咩公司都聽執笠
你同我跪係度
呢班撚樣又嫌貴又嫌有瀏海又嫌冇home button
少少唔合心意都唔得
結果仲係揸住 se1 ip7 ip8
13 mini
手感一流
明明size已經唔係大眾
仲要額外加勁多要求唔買
結果Apple索性放棄呢個size
用緊se 3
如果有細既android機既話一早轉左會
"最好就出 mini pro 版啦 / 點解冇 5x zoom? / 點解冇三鏡? / 粒電點解冇 pro max 咁勁? / (如果出 mini pro) 咁貴? 會唔會出部 se 用番同一個design? "
用返8210,又細部又多功能,又有貪食蛇玩
我本身都鍾意mini個size
但mini喺呢個年代真係唔work

利申respect真細機fans嘅喜好
只係覺得啲額外要求/藉口好好笑
zenfone10咪係細Android 囉
最後咪又係摺撚埋
你今次又嫌人哋乜嘢唔合心意呀
真係買咗班我都好respect,甚至我都想買部靚仔 13 mini keep

笑就係笑樓豬呢d 自我中心傻尻
"華碩好似好易壞喎,samsung 出就買啦"
如果有日samsung 出左 5寸機...
"samsung 有d 貴囉,鏡頭spec 點解唔跟足s24 ultra?"
又如果samsung 出左部 5寸細機鏡頭同ultra一樣...
"嘩個鏡頭咁大嘅,頭重腳輕,都係唔買啦"
再加句
"你睇下我部 se 3 幾耐用,跌到爛哂仲開倒機,打下卡 po ig 都仲好靚呀,換粒電又再戰十年...(下省一萬字)"
13mini最好
利申用緊
古代人
Zenfone 10 mon細邊框粗
4s > 6plus > 11 > se > 13mini

由細機轉大機再轉返細機

都係中意細機多啲
sony 10/5都係細機啲人咪又係嫌
天生隻手細
真係鐘意細機多啲
依家用iPhone15
袋落袋都覺得太大頂住
不過市場係鐘意大機多啲

同埋用細機嘅人
換機可能換得無咁密
對apple 嚟講無著數
咁未唔出囉
因為我部mini未壞
同埋華碩機出名伏
佢細機出得兩袋唔可以作準
連Asus 部Zenfone 10俾足晒料你
都唔賣得
即係細機已經社會性死亡
Zenfone 10實際上機身size只係同Samsung差不多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞