[恭喜積仔拿大哥傻西路勇奪歐國杯]皇家馬德里球迷吹水區(402)

1001 回覆
8 Like 9 Dislike
- 鈀唔找尾數包皮老母考慮告9佢
- 包皮隊醫初步睇完唔洗手術
- 包皮8月8號放完假回歸,唔踢季前賽
- 摩10月打破Puskas紀錄為皇最年長出場球員
- 皇會盡快推進文迪續約
- 皇同TAA又有傳聞,視乎痢份新約TAA再算
- 含Euros 有47次Ground Duel won ,全盃最多

- 皇馬隊長順序
( 摩 積 機師 vvd 維 25 高 米 文迪 )
連續4季走隊長
( 拉膠 細路 賓周 拿祖 ) , vvd 應該好快做隊長
對親拜仁都開無雙
佢都明顯幾唔鐘意拜下
正常退役 都會放曬自己成個職業生涯相
由青訓開始etc
但佢退役個ig post淨係全皇馬相
好似唔想提自己踢過拜仁咁
佢本身都鍾意白色皇fit晒佢

應該純粹唔鍾意拜成間球會&高層,見佢同舊隊友又fd 底

比人咁話法,睇死你成世冇得發圍咁閪公司
皇區新聞報道員
認真 掃把點解喺隊長順序冇份
本人認為張員瑛係最可以代表我地皇家馬德里嘅明星
因為我地嘅核心價值就係Won(勝利)同Young(年輕)
有撚並
4200萬+1000萬獎金
里爾應該收唔到筆獎金
點解
唔夠黑
應該2021 返黎重新計過,文迪都2019黎皇
屌 嗰陣又傳皇馬封頂肯俾42m
點知淨係肯俾20m
啲報紙佬講嘢真係信唔過
不過皇馬呢單嘢出手確實孤寒咗啲
咁oil呢
一年約又無咩代表作
純粹潛力股
係獌狗先會做水魚姐
https://x.com/madridxtra/status/1813984012798689668?s=46&t=fxobY1WEYJqkpKN6IOb4Ug

Feel到麥總對當年黎唔到好自責黎緊就睇佢表現了
https://x.com/madridxtra/status/1813996628862533647?s=46&t=fxobY1WEYJqkpKN6IOb4Ug

玩免簽玩上癮 睇佢個衰樣係唔想出大錢買,見到時邊個1線料個價夠平就簽/等佢完約免費
買taa我寧願用返世一機司算
上上下下都逼佢去獌,𡃁仔邊有咁好定力,
識玩坐到完約罷操 , 下年免轉會費過黎,人工隨時高過而家
土耳其佬算唔話得 平賣guler
歡迎你TAA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞