Metal Build 討論區(170)持續大量發生 SF2024狸貓換太子

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
你係咪食撚懵左 寄野冇單號架
你做物流架?如果做物流啲人係你咁樣思想全世界一日多左幾多貨寄錯
佢地打工冇責任認返好啲貨物反而屌客閪?
依家影張相咋
家陣寄錯俾你咩
閪客
係咪你屌到佢地唔敢再拆啡盒驗
極度懷疑你係撈物流嗰啲戇鳩仔
佢都認自己搞錯左貨 都可以兜話影錯張相咋
你都真係幾撚柒 獻醜不如藏藏拙好嗎
你搞清楚
人哋只係影錯相
無送錯盒野俾你
郁啲話人唔啱
無事話人做多左
出事話人做少左
正一閪客行為
你咪繼續死雞撐飯蓋
個邏輯錯撚到 你意思係個結果要係送錯左先有資格屌
因為個結果冇事 所以中間嘅過程有咩出錯完全唔駛count
你呢啲思維唔去政府做嘥哂
如果佢冇申請影相 佢自己冇驗清楚啲相唔啱交待返比buyee聽都100%冇事?
姐係啲員工拎去影相嗰陣限時認錯 就咁寄就唔會認錯
睇你個思維
一定係閪客
咁耐都冇否認屌過buyee 開啡色箱
即係代表你承認你投訴搞到buyee依家開箱check
代購po lm
good news
賺左盒坦克
你做物流我咪閪客囉 死on9仔
想兜去有利你嘅point講呀? 我係唔撚提呀咁又點
得啦閪客
同埋buyee到依家都仲可以客服要求佢開箱check
不如你獻醜之前走去fact check下先? 好撚核突講真
倉務都有分醒定柒,
條友好明顯係柒果d
佢呢啲真係即刻駁咀
一開頭話人屌到佢地唔敢再拆啡盒驗
講到後尾就話人投訴搞到buyee依家開箱check
咁姐係拆定係唔拆?
寄野冇單號

笑死我
慳返啖氣算啦
當笑話聽幾好笑
FJ 真係良心啲。 濕鳩buyee 永久blacklist
但佢而家出左notice應該唔會有下一次,真係再買都要叫佢開盒驗
咪你攪到buyee依家對完外盒同相一樣就算
唔敢打開啡盒check吓入面係咪真貨囉傻閪閪客
其實你柒夠未 不嬲buyee個影相服務都唔會掂件野個賣家包成點就影成點
開封要自己客服聯絡佢 佢確認你買家身分得到你書面同意先會開箱影餡
到依家呢一刻你都可以要求buyee咁做
都叫左你fact check左先好獻醜架啦
依家買咗保險服務都唔包拆盒檢查啊柒頭
有冇個notice望吓
其實你係咪聽唔明人話 都話一直以黎要開封都係去客服提出要求
你以為之前買左檢品plan佢就會冇徵求買家同意拆盒檢查?伸你真係食撚懵左連人地點運作都唔知
都比哂落檯階你都唔識自己縮返埋一二邊喺度丟人現眼
▼注意事項
 此商品頁面檢測到與“Premium Bandai”相關的關鍵詞。
 請在確認以下說明後再進行購買。
 最近出現較多起商品頁面雖標註為未開封,但實際內部物品被替換為其他商品的情況。
 從跳蚤市場(個人賣家)所購買的商品存在較高的詐騙風險。
 因此,我們建議您開封商品檢查,或使用照片服務(收費)確認商品內容是否正確。
 如有需要,請在購買後立即連同訂單管理編號與客戶服務中心連絡您希望處理的方式。

※ 若商品內容遭替換,將無法提供補償。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞